2777
2789

۳۶ سالشه

سالهاست سه تا خونه داره 

سالهاست ماشین داره

شغلش رو نمی تونم بگم اما بدونید دولتی و ماهی ۸۰ میلیون حدودا درامد داره 

شغلش اساسا راحت نیست اما برای اون راحته چون که با وجدان کار نمیکنه و از کارش میزنه و استراحت میکنه کسی هم متوجه نمیشه

چشماش سبز 

و‌کلا هم بفکر خودشه و خوش گذرونه

وقتی سر زندگی بودیم چونک

رفیق باز و هیز 

کلا با دوستاش بود 

پی زنا و دخترای مردم بود

اصلا خونه نمیومد نمی دونست کجاس چی میخوره چکار میکنع چقدر پول داره ، خودش با دوستاش تفریح و سفر میرفت من اصلا باخبر نمیشدم خوش میگذرونذ تا میپرسیدم کجای میگفت اموالم انتقال داذم مهریه نداری بسلامت اخر سرم کارد ب استخون رسوند ، مهریه م قسطی شد 

الان پی دخترا و سفر با خانواده و دوستاش و خوشی با حقوق نجومی

ادم اینجوری دیدیدن ک تو سن کم ، این قدر پولدار و خوش باشع؟

پی نوشت: خانوادش پولدار نیستن و همه رو از شغلش ب دست اورده ک البته کار خدایی نمیکنه و از کارش میزنه و کم کاری میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل زیاد هست همه دیدیم 

شوهر همکار  من نگهبان صداوسیما بود شرکتی 

بعد یه پارتی بازیایی کرد و یکمم رشوه داد و درس هم خوند پیام نور خلاصه پیمانی شد رانت جانبی زیاد دارن وضعش خوب شد بعدم افتاد دنبال بعضی مدل خانما ..........

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

هشتاد تومن نجومی نیس، پولدار هم محسوب نمیشهممکنه از میانگین بالاتر باشه اما انقدری که شما تصور میکنی ...

ب عنوان ی ادم مجرد کم سن پولدار نیست؟

کلی هم طلا و‌پس از انداز داره ک نگفتم 

ای روزگار نمیشد باهاش بمونی خودت با خانواده ت خوش بگذرونی

تو زندگی خساست میکرد

بفکر خودش بود 

غذای خوب تفریح سفر خوشی

اما من نون و سیب زمینی میخوردم برای من خرج نمیکرد ک پررو نشه زن