2777
2789

گفت هرچی به نوه ام زنگ میزنم جواب نمیده صفحه چتش نشون داد لست سین الانگ تایم اگو بود ایدیش تو‌گوشی خودم زدم لست سین رسنتلی بود 

مادربزرگش بلاک کرده بود 

بهش گفتم بلاکت کرده 

می‌گفت دو تا بچه دارم 

دخترم پرستار بود تو کرونا مرد 

پسرمم عروسم نمیزاره بیاد پیشم 

میگفت یه نوه دختری دارم دامادم گفت ارث دخترتو بده چون اون زودتر از تو مرد بهش ارث نمیرسه الان زنده ای بده تا ندی نمیزارم نوه اتو ببینی 

میگفت عروسمم قهر که بخوام ارث بدم با پسرم دیگه نمیان خونم 

خیلیم پولدار بود تا خونه اش بردم خونه باغ ویلا تو ملک اباد مشهد بود 

میگفت تنها ادم به درد بخور زندگیم شوهرم بود 

ولی به نظر من خودش پسرشو بد تربیت کرده بود 

حالا دامادش میتونست بهتر انتخاب کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسش بیشتر اینجا مقصرهدتا پسرش ...  قبول کنیم یا نه بعضی اط مزدها بدجوری از زن هاشون واهمه دارند، در واقع عروسش و دومادش احتمالا به خاطر پول با این خانواده وصلت کردند، من بودم تمام اموال رو می دادم به خیریه یا ده تا بچه بی سرپرست حال جفتشون جا بیاد

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

به عروس چه ربطی داره خودش اختیار خودش رو نداره حتما فرق میذاره پسر دوسته

میتونه به صورت عمرا تقسیم کنه برای بعد از ۱۲۰ سالش 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
حالا انقد ادرس دقیق نده 🤣 برن سروقت پیرزن تنها

طلاهای دستشو باید میدیدی 

هر دستش سه تا انگشتر بزرگ بود نگین گنده 

با پر النگو بود دست چپش 

یه پلاک گنده فیروزم روسینه اش انداخته بود 

بخدا اگه من بودم خونم وقف میکردم یه بخشی به خیریه سرطان اینا واگذار میکردم تا بعد مرگم اینا دستشون تو حنا بمونه😅😅😅😅بیماران سرطانی دعا کنن به جونم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨