آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 6934 عنوان هر سری بخشیدم خودم مابود شدم هر سری کوتاه اومدم پشیمون شدم هرسری ول کردم گفتم طوری نیست بزرگترن مثل 234 بازدید | 5 پست مثل سگ پشیمون شدمممممدیگه نمیبخشم دیگه کوتاه نمیام حالا که خودشون میخوانلعنت به من که دلم میسوخت براشون لعنت به من لعنت بگم شرکم یا خودت فهمیدی 1404/06/15 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kohii عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 242 هر سری بخشیدم دفعه بعد کمتر دوسش داشتم ..کمتر اعتماد داشتم ... کمتر امید داشتم ...کاش ی بارم بقیه درکم کنن
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 6934 از حالا به بعد دیگه هیچ احساسی نشون نمیدم اصلا دیگه احساسی ندارم بهشون که نشون بدمواقعا لعنت به مندیگه هیچوقت روی خوشمو نمیبینن احمقاخدایا اینهمه احمق چیه آفریدی واقعا بگم شرکم یا خودت فهمیدی
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 6934 هر سری بخشیدم دفعه بعد کمتر دوسش داشتم ..کمتر اعتماد داشتم ... کمتر امید داشتم ...کاش ی بارم بقیه در ... درک نمیکنناگه میخواستن درک کنن تا الان کرده بودنمن دیگع هیچ انتظار درکی ازشون ندارم بگم شرکم یا خودت فهمیدی
kohii عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 242 درک نمیکنناگه میخواستن درک کنن تا الان کرده بودنمن دیگع هیچ انتظار درکی ازشون ندارم دیشب عین سگ گریه کردم ولی تصمیم گرفتم از این ب بعد خودم اشکشونو در بیارم دیگه وقتشه ماهم بد بودنو بلد بشیم ❤️
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 6934 دیشب عین سگ گریه کردم ولی تصمیم گرفتم از این ب بعد خودم اشکشونو در بیارم دیگه وقتشه ماهم بد بودنو بل ... من اشکشونو در نمیارمکار خودمو میکنمخودخواه میشم مثل خودشونلیاقت ندارن اصلا بگم شرکم یا خودت فهمیدی