2777
2789

یه طوری صداشو بالا میبره داد میزنه

یه طوری فحاشی میکنه

یه طوری بعضی وقتا کتک میزنه

انگار هووشم

انگار مادرشوهرمه

خیلی اذیتم میکنه

وقتیم جوابشو میدم به بابام میگه بابام خیلی وحشتناک کتکم میزنه

رفقا من چند روزه خیلی افسرده شدم

نه به نامزدم امیدی دارم نه به خونوادم

انقد افسرده شدم شبا نمیتونم بخوابم تا چشامو میبندم تو سرم صدا میپیچه. صدای خاصی نیست ولی مزاحممه و نمیتونم بخوابم.😑

از اس.لام هم افتادم منیکه مذهبی بودم(تو شوک عمیقی هستم)

نمیدونم میترسم نتونم تحمل کنم این همه فشارو و خودمو رها کنم

ای خدا توروخدا کمک:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نامزدت آدم خوبی نیست جدا شو بالاخره دیر یا زود از خانوادت جدا میشی ولی همسرت اگه بد باشه پیش خودت میگی میخوام برگردم دوباره پیش خانواده ام همینو تحمل میکنم 

ولی جدا بشی چندین سال سختی بکشی پیش خانوادت تا آدم خوب بیاد بهتره

اگه نامزدت آدم خوبی نیست جدا شو بالاخر دیر یا زود از خانوادت جدا میشی ولی همسرت اگه بد باشه پیش خودت ...

اون پنجاه پنجاهه

تنها نکته ی بدش احتمال مامانی بودنشه

ولی خب همینم مطمئن نیستم

اسی ببخشید

می‌آید تاپیک اخرم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منم شرایط تورو دارم پدرم اینجوریه 

خودمم موندم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم