2777
2789
عنوان

وای بوی وحشتناک بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ایام عید اینجام و مادرش هم پول نداره و عیبم میاد بهش بگم سر دخترت بو میده و بدش میاد

خودت با پول خودت ببرش

اهان تو توی شهر اونایی فکرکردم اونا تو شهر تو هستن

با دکتر مشورت کن براش از شهر خودت شامپوهایی که دکتر تجویز میکنه بفرست

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
نظرت راجع ب اسید و جوهرنمک‌و جرمگیر چیه عزیزم ؟😂

اونا که دیگه جای شک نمیذاره و مستحب کفاییه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خودت با پول خودت ببرش اهان تو توی شهر اونایی فکرکردم اونا تو شهر تو هستن با دکتر مشورت کن براش از ...

برم دکتر بدون معاینش چی بگم؟بگم بو میده؟

کاربر قدیمی ام عضویتم جدید شده😀
من فقط ایام عید اینجام و مادرش هم پول نداره و عیبم میاد بهش بگم سر دخترت بو میده و بدش میاد

وا خب هیچی باعث ازار خودش میشه مردمم ازار میده سخته اینجوری

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

استارتر بچه گناه داره خجالتو بزار کنار ی طور ک‌ناراحت نشه بش بگو چ مادریه ک خودش متوجه نمیشه؟شایدم شما وسواسید ها؟در هر صورت اگ‌ا

ب این شدته ی دکتر عمومی حداقل ببرید

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
برم دکتر بدون معاینش چی بگم؟بگم بو میده؟

اره دیگه از سرش عکس بنداز و توضبح بده

استارتر بچه گناه داره خجالتو بزار کنار ی طور ک‌ناراحت نشه بش بگو چ مادریه ک خودش متوجه نمیشه؟شایدم ش ...

ن بخدا خیلی بو میده تمام اعضای خانواده میگن ک بوی بد میده.و حموم فایده نداره

کاربر قدیمی ام عضویتم جدید شده😀