2777
2789
عنوان

وای بوی وحشتناک بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیکارکنم خواستم بگم وایتکس دیدم دامستوس قویتره

وای موهاش میریزه.باید ببرنش دکتر.

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
خوب چیکارکنم خواستم بگم وایتکس دیدم دامستوس قویتره

ن بابا وایتکس قوی تره باز حالا دامستوس قابل تحمل تره. 

سرشو حنا بزنید و اینکه بگو شامپو بچه گلرنگ خیلی خوبه بوش استفاده کنه

وای موهاش میریزه.باید ببرنش دکتر.

شوخی میکنم

اره طفلی بچه را باید ببرن دکتر پوست و مو

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

احتمال داره عفونت از حلق و گوشش باشه

ویا بوی دهانش حتما دکتر معاینه کنه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
نمیبرش شهرشون هم دکتر پوست نداره سرش هم زخم نداره فقط بو چربی مزخرفی میده

خوب شما تو این فرصت ببرش صواب داره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
نمیدونید چقد شامپو زد شامپو قوی هم زد دوبار هم با شامپو بچه شست ولی😣

شامپو بچه اسیدش کمه

تا تهرانن ببرش دکتر پوست و مو صواب داره دختره

نمیبرش شهرشون هم دکتر پوست نداره سرش هم زخم نداره فقط بو چربی مزخرفی میده

موهای سرش چربه؟اخی چقدر رو روابط اجتماعیش تاثیر گذاشته.موهاشو از ته بزنین زود زود بشوره.باید دکتر ببرینش 

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼