2777
2789

مشکل جسمی ک پیشرونده هست ضعفش 😔

چکارمیکردید؟من بی نهایت غصه میخورم و کارم گریه هست دخترم بسیار باهوشه زیباس 

ولی بدن وعضلاتش ضعیفن😔😭

مدام باید تاوقتی درمان کامل بیاد ک مشخص نیست کی میاد ورزش کنه کاردرمانی ببرم ک از پیشرفتش جلوگیری بشه مثل یک سد جلوی بیماری رو بگیره ولی یوقتا هم اینا جوابگو نیست و بیماری کارخودشو میکنه و فقط شانس وخداست ک بخواد ب داد دخترم برسه توانایش حفظ بشه😔دلم داغونه برای اینده نامشخص

کاش یه جوری میمردم راحت میشدم😔

نمیدونم چکارکتم پیشرفت کنه اینده اش موفق و مستقل باشه ولی نمیخوام بهش فشار بیارم

استرس سمه براش

نمیدونم چکارکنم دلسرد شدم نسبت ب همه چی😔😭

دورت بگردم 

انشالله خدا خودش کمکتون کنه عزیزم 

خدا پشت و پناهتون باشه

الهی به زودی سلامتیشو به دست بیاره 

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری از دستم برمیومد انجام میدادم شما هم مطمئنا همینطور هستید امیدوارم هرچه زودتر سلامتی کاملشو به ...

اره من زندگیم وقفشه ولی ته دلم اشوب و نگرانی هست اینده اش تاثیر این مشکل رو زندگیش و....😔

هیچ چیزی برای خدا غیر ممکن نیست عادی رفتار کن ی هنر خاص بهش یاد بده کمکش کن خیلی چیزا یاد بگیره بقیه ...

شوهرمم میگه بزرگتربشه میفرستمش بره موسیقی نقاشی 

خودش ب ورزش علاقه داره ژیمناستیک ولی نمیدونم بتونه بره یا نه

بیماریش خاصه ؟ یا ژنتیکی ؟ بعضی بیماریهای ژنتیکی قابل درمانن بیماری خاص قابل درمان هم هست نا امید نباش

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1