2777
2789
خیلی زور بهم داره پول شنیون کار و شاگرد رو از جیبم بابد بدم!! مگه من نوکرشونم؟؟ کلا اینا فامیلی خیلی ...

پیام بده براش بگو پیام گیر  گوشیم خراب بود  گفتم حتما پیام دادی نرسیده  قابلتم نداره   فلان قدر فلان شماره کارت 

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

میگم یه هفته دیگه صبر کنم چون اگه تا دوهفته خبری تشه یعنی خواسته نده دیگه!!! حرص از این میخورم که چر ...

بهش پیام بده عزیزم شرمنده این پول برای مثلا ناخن کارمونه و من که از سود خودم کلا برای شما نگرفتم و خانم فلانی منتظر واریز شما هستند .لطفا تا اخر شب بزن ممنون خداهم برکت به پولتون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما براش وقت گذاشتی زحمت کشیدی اینا خیلی با ارزشه پیام بده شماره کارت بفرست از حقت نگذر تازه لطفم بهش کردی تخفیف دادی ببخشید اینجوری میگم ولی اگه دیدی پرروعه جواب پیامم نمیده زنگ بزن 

اسی پیام بده بگو سرم شلوغ بود فراموش کردم شماره کارت برات بفرستم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

روم نمیشه،،،، میگم ببینم خودش عقل داره یا نه!! ادب ایجاب میکنه خودش پیام بده! هرچی فکر میکنم دلیل کا ...

عزیزم پیام نده تماس بگیر 

بهش بگو فلانی من برا شما نصف قیمت حساب کردم 

دونگ سالن و دستیار از جیب باید بدم 

بی زحمت مبلغ واریز کن من با اونا تسویه کنم 

اصلا مهم نیست چه فکری کنن 

بهترین پیامدش اینه که دیگه نیان 

.

عزیزم شاید چون عروسی بودە الان دستش تنگەشما یە هفتە دیگە هم صبر کن

نه وضعشون عالیههههه،،، 

اگه میگفت یه هفته دیگه بدم مشکلی نداشت،،، 

الان رفته که رفته،، خبری ازش نیست 

بگه میدم یا نمیدم،،، 

اگع پول نداشت نمیومد ارایشگاه،،، مگه به زور آوردمش 

مگه من میلیاردم؟ 

منم برای یه لقمه نون اومدم کار میکنم دیگه، 

از کجا بیارم از جیب خودم به شنیون کار و شاگرد پول بدم 

یادمه رفته بودم مسافرت مدیرم بهم گفت برام فلان چیز و بخر پولشو بعدا بهت میدم

منم خریدم

یه بار گفت شماره کارت بفرست گفتم قابل نداره و اینا، اونم دیگه به رو خودش نیاورد

منم چند روز بعد با کمال پرویی بهش پیام دادم خانم فلانی فرموده بودین شماره کارت بفرستم خدمتتون

مبلغم زیرش نوشتم

یه ساعت بعد زد به حساب

با ادم پرو باید پرو بود

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه وضعشون عالیههههه،،، اگه میگفت یه هفته دیگه بدم مشکلی نداشت،،، الان رفته که رفته،، خبری ازش نیست ب ...

همون تخفیفم اشتباه کردی دادی، حتما شماره کارتو براش بفرست دو سه روز دیگه