2777
2789

بچه ها من اولین باره می‌خوام تولد بگیرم برای خودم خونه کسی دیگه و می‌خوام شام درست کنم ببرم چی درست کنم شام ؟کباب گفتم بگیرم حساب کردم خیلی زیاد میشه  چیا باید بخرم و تدارک ببینم و می‌خوام هزینش زیاد نشه ده نفری هم مهمون دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برای شام سالاد ماکارونی ، سالاد الویه و فینگر فود درست کن.

بعد یه میز بچین روش کالباس ، زیتون ، دیپ پنیر ، چیپس و پفک ، پاستیل ، چوب شور و نوشیدنی و چیزهای دیگه بچین.

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

برای شام ساندویچی درست کن مثلا فلافل یا الویه یا سوسیس و..

یا میتونی آش رشته درست کنی برای شام

میوه و تنقلات مثل چیپس و پفک و.. ببر

کیک هم بخر

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶