(اول از همه این نکته رو لطفا توجه کنین بچه ها فقط نظرتون راجب به این بگین که این دو نفر بنظرتون بهم میان و کار عاقلانه ای هست معرفی کردنشون یا ن
خواهشا بیخیال این موضوع بشید که کلا معرفی نکنم و بعد اگر بد بشه من مقصر میشم و فلان
این موضوع برای ما حل شده)
بچه ها من یکی از پسرهای فامیلمون هست هرچی از ماه بودنش بگم کم گفتم
ویژگی ها:
به شدت مهربون ، خوش ذوق ، بی شیله پیله و ساده ، چشم پاک و وفادار و عاطفی ،به شدت صلح طلب و آروم ،
وضع مالی خیلی خوب، تک فرزنده ، خونه بالاشهر ، ماشین شاسی بلند ، دو تا مغازه داره بازاریه و دیپلم داره، به شدت دست و دل باز و خرج میکنه و خیلی از لحاظ مالی ساپورت میکنه ی جورایی محبتش رو با خرج کردن برای زنش نشون میده
ولی متاسفانه یک بار ازدواج کرد ،اصلا نفهمیدیم چیشد یهو خانمش دیگه نخواستش بیشتر شبیه دعا و جادو بود چون زندگیشون واقعا خوب بود
خانمشو دوست داشت هرکاری کرد دیگه برنگشت و فقط خانمش میگفت لیاقتش بیشتر این حرفهاست امیدوارم خوشبخت بشه
ی بچه هم دارن حضانتش با باباشه و خیلی هم مهمه براش بچه ش البته اکثر روزهای هفته بچه پیش مادرشه
حالا دوستم ، بچه ها من ی همکار دارم با این ویژگی ها :
خیلی دختر خوبیه مهربون و خوش ذوقه حس میکنم اخلاقی خیلی بهم نزدیکن ، اونم خیلی عاطفیه ، اون هم توی عقد جدا شده البته دختره و فکر کنم ی ۷ ۸ سال کوچیکتر میشه از این بنده خدا ، دوستم لیسانس داره و دو تا بچه هستن و خانوادگی هم خوبه فکر میکنم از لحاظ مالی معمولی تر از آقا باشن، از لحاظ مذهبی هم میخورن بهم
توی دردل هایی ک میکرد حس کردم ویژگی هایی ک مدنظرشه رو داره این آشنای ما
ولی میترسم بهش بگم چون اون بهرحال سنش کمتره و دخترم هست و خیلی امیدوار و ی جورایی با مجرد خیلی فرقی نداره ولی آشنای ما ی بچه داره و ممکنه اصلا همکارم ناراحت بشه حتی 🤔 من فقط حس کردم جفتشون خیلی خوبن و بهم میخورن هم اخلاقی هم مذهبی ولی خب میگم میترسم همکارم قبول نکنه یا حتی دلخور بشه که سنش کمه چرا مرد بچه دار بهش معرفی شده میشه راجب این موضوع نظرتون بگین
بنظرتون میشه راجبش باهاش حرف زد یا ناشناس شماره ش رو بدم به مامان پسر ؟
اینم مجدد بگم بچه ها آشنای ما ازدواج قبلیش هم معرفی بود و بعدش که منجر به طلاق شد هیچکس هیچکس رو مقصر نکرد و کلا این آشنامون آدم آروم و منطقیه و اینطوری نیست اصلا که بخوام بترسم معرفی کنم بعد اگر نشه بگن تو معرفی کردی