2777
2789
عنوان

من خرابم بنشین زحمت آوار نکشششش

264 بازدید | 19 پست

سلام برهمگی دلم خیلی گرفته خیلی داغونم .یک شنبه شب عروسی دوست شوهرم بود رفتیم و برگشتیم منوگذاشت خونه و رفت ساعت دوشب بودنیومد وای فای رو روشن کردم گوشیش که خونه مونده بود واکانت تلگرامش روش بود دیدم با دوست دختزش چت میکنه دنیاروسرم اوارشد.این دخترهمکلاسی قذیمیش هست اون هم ازدواج کرده ولی دائم باشوهرمن در ارتباطه.شوهرمم صداش زده بود عشقم و دردت بجونم.... خیلی حالم بدشد وقتی اومدخونه میخاستم برم نذاشت ومن هم اینقد خودمو زدم گریه کردم  گلدان رو زدم توسرخودم سرمم شکست اون هم گریه میکرد میگفت اشتباه کردم.ولی دیگه بی فایده ست.بهم گفت من لیاقت پاکی تورو ندارم برو.. دلم میخواست برم ولی نتونستم چون هیچ کسی رو ندارم.پدرومادرم  جداشدن.خودمم بیکارم تازه درسم تموم شده.خیلی حالم بده سه روزه گریه میکنم.به زنه پیام دادم تهدیدش کردم ولی میدونم بی فایده ست.خیلی غمگینم امروز هم بجای عذرخواهی حسابی کتکم زد و رفت سرکاز.امسال اولین عیده توخونه خودمم.مادرم حتی یه باربهم زنگ نزده احوالموبگیره .توروخدا دعا کنید برام یه کم اروم بشم.ممنون دوستان.اینارو نوشتم تا شاید دعای شما دوستان حالموبهترکرد.برای بی کسی و تنهاییم دعاکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ جارو ندارم.پولم ندارم.باید برم توخیابونا.خیلی میترسم

تا قبل ازدواجتون کجا بودید برید همونجا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خونه مادرم بودم ولی الان امیدی ندارم برم اونجا

شده طلا بفروشی بری جایی برو ولی با این موندنت قبح زن بازی و کتک و نریز اصلا و ابدا

وگرنه باید بشینی و تحمل کنی تا اخر عمرت این کاراشو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شده طلا بفروشی بری جایی برو ولی با این موندنت قبح زن بازی و کتک و نریز اصلا و ابدا وگرنه باید بشینی ...

طلا دارم ولی باپول خودم نیست همش باپول اون خریده شدع.اگه ببرمشون میشه دزدی

طلا دارم ولی باپول خودم نیست همش باپول اون خریده شدع.اگه ببرمشون میشه دزدی

واه طلاهای تو مال توس دزدی چیه دیگه

بعدشم شما که میدنی هیچ اقامی نمیتونی بکنی نباید بروش میاوردی که قبح قضیه بریزه خودتودمیزدی به نفهمی

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@