2777
2789

یه بار تو عمرش یه کلمه محبت آمیز به من نگفته

بوس و بغل و ... هم نداریم 

از هیچی ، حرف درست میکنه برام . معمولی دعوا نمیکنه  دعواهاش نیش داره. 

دلم مامان میخواددددددددددددددددددددددددددد واقعا و این هیچ ربطی به سن و سال نداره 

معمولا ادمهایی که ما رو اذیت میکنن ادمهای رنج کشیده ای هستن که نتونستن از رنجشون عبور کنن

مادرتون شاید یه دوره تحت فشار زیادی بوده که باعث شده روح و روانش بهم بریزه سعی کن بهش محبت کنی تا اروم اروم خوب بشه

اونو به چشم یه بیمار ببین که ضربه خورده و علایمش رو تو داری این مدلی میبینی وگرنه فطرتش عشق است و عشق

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مامان منم همینه

دیگه ازش انتظاری ندارم

قبلنا میشنستم گریه میکردم

ولی حالا اشکمم درنمیاد وقتی چیزی میگه

انتظاراتو بیار پایین تا حالت بهتر باشه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

شما چند سالتونه؟

من از خانواده ایم که انقدر فشار روم بود و مثل الان واژه هایی مثل گسلایتینگ و دستکاری روانی و خودشیفته و ... هم باب نبود اینه که من فقط خودم رو سرزنش می کردم تا همین چند سال پیش که مطالب روانشناسی خیلی زیاد دیدم و شنیدم. اینکه شما می دونید حداقل اغلب اوقات مقصر نیستید خیلیه. 

معمولا ادمهایی که ما رو اذیت میکنن ادمهای رنج کشیده ای هستن که نتونستن از رنجشون عبور کننمادرتون شای ...

گل گفتی👌🏻

زمانی که آدم به این درک برسه و واااقعا بتونه لین جملات رو بپذیره(نه اینکه فقط تلقین کنه، باور کنه) به چنان آرامشی میشه حد نداره. دیگه خشم و کینه و نفرت نداری 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میگذره عزیزم ...مادرت خودش پر از کمبود و عقده شده و خیلی خام و نابلده ...وگرنه مطمئنن دوستت داره فقط ...

آره

من خیلی از مادرم ناراحت بودم

فوت کرده. یه شب اومد به خوابم گفت پدرت خیلی اذیتم می کرد😭

من با ازدواج و رفتن از شهر و استان، همه اینا حل شد. الان مامانم کلی مهربونی و غیره. 

واااقعا راسته میگن دوری و دوستی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من با ازدواج و رفتن از شهر و استان، همه اینا حل شد. الان مامانم کلی مهربونی و غیره. واااقعا راسته می ...

من خوابگاهیم 

هنوز خوب نشده 

اتفاقا یکی از مشکلاتم اینه چرا دلش تنگ نمیشه 

شما چند سالتونه؟من از خانواده ایم که انقدر فشار روم بود و مثل الان واژه هایی مثل گسلایتینگ و دستکاری ...

۲۳ 

من مقصرم . خیلی هم مقصرم 

ولی واقعا حرصم درمیاد وقتی میبینم مامانم اصلا محبت و رفتار مادرانه نداره 

گل گفتی👌🏻زمانی که آدم به این درک برسه و واااقعا بتونه لین جملات رو بپذیره(نه اینکه فقط تلقین کنه، ...

من این جملات رو وقتی در برابر بی عدالتی و سختی شدید گرفتار شدم رسیدم

معمولا ادمهایی که ما رو اذیت میکنن ادمهای رنج کشیده ای هستن که نتونستن از رنجشون عبور کننمادرتون شای ...

عزیزم من این راه رو رفتم و خیلی کم جواب میده اگه مادرتون اختلال خودشیفته باشه. بعضی ها رو ففط باید تحمل کرد.

خانواده خوبی داشته 

مادرش ، مادر ایده آلی بوده و تا همین الان که ۵۰ سالشه محبت مادرانه رو درک کرده 

رنج نکشیده هیچوقت مشکل بزرگی نداشته زندگی بدی نداره در حدی که اینطوری رفتار کنه 

خانواده خوبی داشته مادرش ، مادر ایده آلی بوده و تا همین الان که ۵۰ سالشه محبت مادرانه رو درک کرده رن ...

یه جایی یه مشکلی داره

وسواس فکری چیزی نداره؟

ببین من خودم مادرم وقتی خسته ام وقتی از نظر روحی خودم اوکی نیستم واقعا نمیتونم به بچم محبت بدم وقتی خودم غرق در ناراحتی و غمم فقط به دیگران گیر میدم پس مادرتون علیرغم اینکه اینا رو بلده ولی چون از درون اون ارامش رو نداره نمیتونه بروز بده درونیاتشو

کمکش کن برگرده به خودش یکم فرو بره یکم فکر کنه به رفتارش نه با دعوا نه با بحث فقط با محبت میشه طرف رو به فکر کردن در مورد رفارش مجبور کرد