2777
2789
عنوان

ایا واقعا اینهمه درس خوندن ارزش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 28 پست
اخه ببین من اطرافیان خودمو میبینم و شهر خودم و .... بعد همین حقوق خب میتونم ازاد بگیرم بنظر شما بهتر ...

ازاد کلی هزینه داره چرا باید درس نخونی که ضرر بدی

دردم از یار است و درمان نیز هم
خب واقعنم همین ولی میگم بخونم واسه دولتی ؟؟؟ واقعا ارزش اینهمه درس،خوندن داره درحالی که یه مدرک هم ب ...

آزاد و دولتی هیچ فرقی نداره اگر آزاد همون رشته دولتی رو آوردی که مد نظرته من باشم میرم 1سال حروم نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين تو هررشته اي مدركش نه ولي تخصص و مهارتش ، درآمد زاست 

اينم بدونم دانشگاه بري مدركت رو بگيري تو هيچ رشته اي حلوا حلوات نميكنن ، اون موقع با پيش فرض اينكه خوب به رشتت مسلط شدي و مهارت هاي مكمل رشتت رو هم گذروندي تازه كسي هستي كه دانش داره حالا تو بازار كار بايد تجربه كسب كنه پس چند سالم تو بازار كار بايد تلاش كني 

اگه اهل صبر و تلاش هستي بله اين مسير ارزشش رو دارهز

اخه ببین من اطرافیان خودمو میبینم و شهر خودم و .... بعد همین حقوق خب میتونم ازاد بگیرم بنظر شما بهتر ...

من نمی تونم نظری بدم چون فیلد من نبوده ، من دوستم یه کارشناسی خوند دولتی بعدش انگار آزمون وکالت داد که البته کار هرکسی نیست قبولیش والان وکیله و درآمدش نسبت به درس خوندنش می ارزه 

بهانه نیار برای درس نخوندندرس نخونی چیکار کنی؟ سرمایه داری که یه کار آزادراه بندازی؟مهارت داری که با ...

میدونی منظورم اینه که بخونم اینهمه خودم اذیت کنم واسه دولتی درحالی که میتونم همون راحت تر برم ازاد خب بهتره تا الان اینهمه خودم زجر بدم 

اگر نخونی چیکار کنی؟تو این اوضاعی که دکترا هم بیکارن با دیپلم کجا کار پیدا کنی؟مگه سرمایه داشته باشی ...

با وجود هوش مصنوعی آدمایی که 

مهارت ندارن بیکار میشن 

البته آدمای بامهارت هم بیکار میشن بعضی هاشون 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

میدونی منظورم اینه که بخونم اینهمه خودم اذیت کنم واسه دولتی درحالی که میتونم همون راحت تر برم ازاد خ ...

نه اينجوري حساب نكن ، تو تلاشت رو بذار براي دولتي نشد بايد ميرفتي آزاد اون وقت برو آزاد ، تو بازار كار شايد فرقي بين دولتي و آزاد نباشه چون مهارت و تخصص حرف اول رو ميزنه ولي تو كيفيت كار و مديريت هزينه ها بين دولتي و آزاد تفاوت هست تو اون همه پول داري رو ميتوني بدي براي آزاد خب رو تفريح و سرگرمي و سرمايه تو تخصص ها مثل زبان و كامپيوتر رو تخصص هاي رشتت بذار

نه اينجوري حساب نكن ، تو تلاشت رو بذار براي دولتي نشد بايد ميرفتي آزاد اون وقت برو آزاد ، تو بازار ك ...

اها بله این حرف شماهم درسته 👌🏻 قانع کننده بود اتفاقا برام