2777
2789
عنوان

دلم میخواد از شوهرم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 27 پست

ما کلی خرج کردیم واسه عروسیمون بعد تو کل فیلم عروسی قوم الظالمینن 

دلم نمیاد فیلمو بذارم بشینم ببینم بدتر حالم بد میشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو بدون ظاهر زندگیه هیچکسو با باطن زندگیه خودت مقایسه نکن،یکی لذت میبره از جشن عروسیش بعد شوهرش دوراز شما خیانتکار از آب در میاد یکی دور از جون بچه دارنمیشه و یکی مثله من شوهرش بدرد نخور از آب در میاد خلاصه هیچوقت هیچوقت حسرت کسیو نخور،دلتو بسپار به حکمت خدا حتما یه جای دیگه از زندگیت جبران میکنه واست،مادر شوهرتم حتما پشیمون میشه از شکستنه دله شما،مطمئن باش ذره ای بدی و خوبی بی جواب نمیمونه 

شما دلتون این زندگی نمیخواد پس خودتون و شوهرتون فریب ندین تکلیف خودتون روشن کنید نمونین توافقی جدابش ...

اخه چون مراسم نگرفتم خونوادش خیلی بهم بی احترامی میکنن جاریام خیلی بی احتزامی میکنن چون برای اونا مادرشوهرم مجلس گرفته اخه خونواده شوهرم مجلس عروسی رو خیلی باشکوه برگزار میکنن و معتقدن دختری که بدون مجلس میاد مونده س 

شاید مادرشوهر جان کاری کرده شوهرت از چشمت بیفته

نمیدونم چند هفته قبل رقتم پیش یک دعا نویس گفت برات طلسم جدایی گرفتن با اینکه من هیچ اطلاعاتی بهش ندادم

کلا خودم الان پشیمونم که مجلس نگرفتم چون خیلی خودمو بی عزت کردم جلو خونواده شوهرم 

اخه چون مراسم نگرفتم خونوادش خیلی بهم بی احترامی میکنن جاریام خیلی بی احتزامی میکنن چون برای اونا ما ...

دیگ هر دلیل برای شما نخواستن هست قابل احترامه پس دیگه لزومی نداره ک بخواین خودتون و دیگران فریب بدین توافقی جدا بشین فریب موندن دنیا هم ارزش نداره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فقط اینو بدون ظاهر زندگیه هیچکسو با باطن زندگیه خودت مقایسه نکن،یکی لذت میبره از جشن عروسیش بعد شوهر ...

پشیمون میشه ؟؟؟؟ بعد چندین سال بهم گفت خیابونی و بی ارزش 

فقط بخاطر اینکه من مجلس نگرفتم و با کمترین چیزا اومدم تو زندگی پسرش 

پشیمون میشه ؟؟؟؟ بعد چندین سال بهم گفت خیابونی و بی ارزش فقط بخاطر اینکه من مجلس نگرفتم و با کمترین ...

منه نمیگم صرفا توی این دنیا حتما موقع حسابوکتاب آخرتش مگه کشکه عدالته خدا وجود داره شکم نکن

بخاطر عروسی که همه فامیلا بیان بخورن آخر هم کلی حرف پشت سرتون بزنن؟ چقدر بچه ای اسی چند سالتهنهایت ش ...

اخه سمت ما و شوهرم خرج عروسی ها در میاد با کادوها من نگران خرجش نیستم 

مثلا الان ی عروسی دعوت میشم نمیدونم چقد باید کادو بدم با خودم میگم اینا که مجلس من نبودن الان من چرا باید برم هم کادو بدم هم حسرت بخورم یسریا میگن میری شام میخوری باید کادو بدی اما شاید باورت نشه میرم تو عروسیا هیچی از گلوم پایین نمیره انقد که ناراحتم 

منه نمیگم صرفا توی این دنیا حتما موقع حسابوکتاب آخرتش مگه کشکه عدالته خدا وجود داره شکم نکن

مرسی بابت دلگرمیت 😍 فقط دلم به اون دنیا خوشه این دنیام که گذشت 

نمیدونم چند هفته قبل رقتم پیش یک دعا نویس گفت برات طلسم جدایی گرفتن با اینکه من هیچ اطلاعاتی بهش ندا ...

اتفاقا اصلا خودتو بی ارزش نکردی.

الان همه فکر میکنن که چقدر شوهرش دوسش داشته که به خاطرش قید همه رو زده و با اینکه خونواده ش مخالف بودن پاش وایساد و باهاش ازدواج کرد.