2777
2789
عنوان

قهر با همسر

88 بازدید | 8 پست

ما نزدیک یکماهه شرایطمون طوری بود نشد با هم رابطه داشته باشیم پریودی و اثاث کشی و اینا چند روز پیش اتفاقی گوشی همسرم دیدم تاریخچه گوگل که فیلم مستهجن و مثبت ۱۸ نگاه کرده بود خیلی ناراحت شدم بهم برخورد که شاید با دیدن این فیلم ها و اندام این زنا خ و د ا ر ض ا ی کرده باشه وقتی بهش گفتم یه چیزیم طلبکار شد کلی بهم توهین کرد که بیخود کردی دست به گوشیم زدی حریم شخصی نداری و خلاصه الان یه هفته اس باهاش قهر و سر سنگینم حتی بهش زنگ نمیزنم کجاس کی میاد کجا میره چیزی لازم داشته باشمم نمیگم بهش پول برام واریز نمیکنه انتظار داشتم از دلم در بیاره بگه ببخشید حق داری اشتباه کردم تکرار نمیشه اینا ولی نگفت حق با کیه اون که این کار کرده معذرت خواهیم نکرده یا من که قهر طولانی کردم و کینه ایم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه واسه پریودی و اسباب کشی!!!! 

به نظرم شوهرت باید به جای این کارهای اشتباه که کرده و شما هم فهمیدی البته، 

چون شما وظایف همسرداری رو انجام نمیدی طلاقت بده و اونجا در دادگاه واقعیت رو بگه مثلا بگه که همسرش ناتوانی داره و قهرهای طولانی مدت هم داره و همه اش دنبال پولی هست که واسش واریز میکنم... 

بعدش یه زن  سالم تر و شادتر بگیره بنده خدا 

ته دل این خانموخالی نکنین که عزیزم همه اقایون اصولا این فیلم هارومیبینن چه رابطه داشته باشید چه نداشته باشین بهتره زوش مانور ندی دفعه بعد پنهونی میبینه وشمامتوجه نمیشی درضمن رابطتون رو عقب نندازین درشرایطی کدداشتین یک تایم خلوت داشتین باید برنامه میریختین برای نزدیکی ،اقایون زیرشکم و شکمشون خیلی براشون مهمه و خب متقاعدا تحت فشاربوده فیلم دیده قهر طولانی مدت هم خوب نیست سردی بینتون بیشترمیشه جای خوابتون موقع قهرم نباید عوض کنین ناراحتیتون گوشزدکردین دیگ تموم شده زندگیتون بکنین ازدواج لباس نیست عوض کنی یا وسیله نیست ک بخری پس بدی بهتره باهم صحیت کنین مشکلاتتون حل کنین و به تفاهم برسین شماهم مسائل زناشویتون تقویت کنین که حتی نیاز نباشه فیلم ببینه