2777
2789

من بدنم یه مدته صورتم چند جاش پاهام دستام انگشتای دستم لک سفید زده بعضیاش خیلی سفیدن ریزن بعضیاش بزرگن کمرنگ ترن چهار تا دکتر متخصص رفتم يکيش گفت حساسیت آمپول زدم بهتر نشدم زیاد داره میشه يکيش گفت پیسی نیست البته دوتا رو صورتمو دید بقیه جاهارو ندید که خیلی سفید بودن یکیشم چراغ آبی نداخت رو صورتم رو لکه ها گفت نیست میترسم همش میگم صورتمو دید اونا کمرنگ بودن پاهامو ندید اونجامو ندید اونا سفید ترن هی اینجوری میگم نمیدونم وسواس فکری پیدا کردم یا درست میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهر من با تغیر سبک زندگی ۹۰ درصد لکاش رفت فقط اندازه یه سکه رو مچ پاشه،وزنشو کم کرد،ورزش مدام ،قندو شکر کامل قطع کرد و خوردن گرمی و ترک سریجات 

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

پیسی داشت؟

اره بچگیش که پشت چشماشو رو صورتشم بود اونا بزرگ شد خوب شدن ولی رو کمرش یه لکه بزرگ بود اون با تغذیه و ورزش اوکی شد برص از سردیه استرسه دیگع

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

اره بچگیش که پشت چشماشو رو صورتشم بود اونا بزرگ شد خوب شدن ولی رو کمرش یه لکه بزرگ بود اون با تغذیه ...

پیسی بزرگ میشه از اول؟ دکتر تشخیص داده بود واسه خواهرتون پیسیه؟

اهان نمیدونم من رفتم متخصص صورتمو با دستگاه دید گفت نیست اما پاهامو بقیه جاهامو ندید

لابد نيست 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد