2777
2789
عنوان

خانمهایی که زایمان کردن بیان

86 بازدید | 15 پست

نوع زایمانتون چی بوده؟

دوره نقاهت چطور ؟

طبیعی خوبه یا سزراین؟

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

سزارین خونریزیم کم بود در حد یه هفته ولی تا دوماه لکه بینی داشتم دردش قابل تحمل با شیاف راضی بودم از سزارین

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین ۱۰ روز

ده روز؟

آخه شنیدم میگن یه ماه استراحت میخواد 

دردش چطور بود برات 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

سزارین خونریزیم کم بود در حد یه هفته ولی تا دوماه لکه بینی داشتم دردش قابل تحمل با شیاف راضی بودم از ...

چقدر استراحت گردی 

کسی مراقبت بود؟

من سزارین‌بودم‌هزار‌بارم‌برگردم‌عقب‌سزارین‌می‌کنم

چرا دلیلش چیه ؟

چقدر استراحت گردی

چقدر استراحت گردی کسی مراقبت بود؟

بله مادرم بود استراحت هم تا وقتی بخیه هامو نکشیدم کار نکردم فقط از بچه ام نگه داری می کردم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ده روز؟آخه شنیدم میگن یه ماه استراحت میخواد دردش چطور بود برات

اره من که بعد ده روز اوکی شدم البته نه صد در صد ۸۰ درصد خوب شدم

دردش بعد عمل مثل پریودی بود من خیلی راضیم و از زایمان طبیعی متنفرم

چرا دلیلش چیه ؟چقدر استراحت گردی

برام‌خیلی‌راحت‌بود البته اینم‌بگم‌دکترم و‌کادر اتاق عمل عالی بودن 

درد و به هم‌ریختگی طبیعی‌رو‌ نداشتم از پایین بخیه‌نخوردم بخیه‌شکمم ده‌سانته 

سر ده روز که رفتم مطب پله های مطبو‌خیلی‌راحت رفتم بالا دکتر سونو کرد گفت رحمت جمع شده شکم‌بندم‌که‌بستم‌دیگه‌شکم‌ندارم افتادگی‌رحم و بی اختیاری ادرارو اینجور‌چیزا ندارم و‌کلی مزیت دیگه

اره من که بعد ده روز اوکی شدم البته نه صد در صد ۸۰ درصد خوب شدمدردش بعد عمل مثل پریودی بود من خیلی ر ...

حتما بدنت قوی بوده زود خوب شدی 

بله مادرم بود استراحت هم تا وقتی بخیه هامو نکشیدم کار نکردم فقط از بچه ام نگه داری می کردم

خوبه باز 

من که کسی ندارم 

فک کنم طبیعی بهتره برام

برام‌خیلی‌راحت‌بود البته اینم‌بگم‌دکترم و‌کادر اتاق عمل عالی بودن درد و به هم‌ریختگی طبیعی‌رو‌ نداشت ...

برای منی که کسی نیس مراقبم باشه سخته سز ولی 

موندم

طبیعی زایمان کردم .خیلی سخت نبود راحت هم نبود.تا ده روز استراحت کردم .ولی دفعه بعد هم اگه خدا بخواد طبیعی زایمان میکنم من توان نقاهت بعد سزارین رو ندارم کسی هم نیست بتونه یه ماه کنارم بمونه 

قند روزای تلخ منی دخترم

طبیعی زایمان کردم .خیلی سخت نبود راحت هم نبود.تا ده روز استراحت کردم .ولی دفعه بعد هم اگه خدا بخواد ...

پس تو ده روز طبیعی میشه تنهایی سر کرد