2777
2789

عزیزانِ دلم بنده یه خواهر شوهر بسیار روباه صفت و بیخود دارم که تو تاپیک ای قبلی گفتم ازش و الان همینقدر بگم که از بدی کم نداره از فتنه و حرف بردن و آوردن گرفتهههه تا تیکه و طعنه🙌

یه سری خیلی وقت پیش با پدر شوهرم دعواش شد و اون موقع من هنوز این زن رو نشناخته بودم

پدر شوهرم به من گفت  این دختر من خیلی عوضی و فتنه گره و با دسیسه هاش کاری کرد پدر شوهر و مادر شوهرش از تهران برن شهرستان.....

من اون موقع هیچی نفهمیدم از حرفهای پدر شوهرم و گفتم حالا تو عصبانیت پیر مرد داره ی حرفی میزنه

اما الان که بهم ثابت شده این زن چقدر کثیفه قصد کردم این دفعه اگر حرفی بهم زد بهش بگم که تو آدمی هستی که بابات اینطوری درموردت حرف میزنه و فکر نکن خیلی خوبی و ما میشناسیمت قشنگ🤣🤣🤣

نظرتونه؟

البته قطعا با شوهرم بعدش دعوای بدیم میشه ولی برام مهم نیست برام فقط مهمه که این زن رو بچزونم چون خیلی بهم بد کرده😈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرشوهرت شاید یه دردل کرده اگر به دخترش بگی ممکنه براش بد بشه و باهاش دعوا کنه

ببین میدونی واقعا اینارو می‌دونم اما دوست دارم دخترش بدوووونه که من چقدر قشنگ می‌شناسمش چون واقعا خیلی بهم تیکه و طعنه زده و من سکوت کردم و می‌خوام یک بار برای همیشه دهنش رو گل بگیرم 

ببین میدونی واقعا اینارو می‌دونم اما دوست دارم دخترش بدوووونه که من چقدر قشنگ می‌شناسمش چون واقعا خی ...

به نظرم خواستی این حرف ها رو بزنی نگو پدرت این حرف ها رو درباره ات  گفته ،بگو ینفر گفته که برای اون بنده خدا هم بد نشه