2777
2789
عنوان

برادرشوهرم رفیییق بازه میخواد شوهرمم مثل اون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست
به شوهرت بگو اگه از الان میخوای مثل بقیه باشی فاتحه زندگی الان بخون از همین چیا شروع میشه ..با هم بر ...

باشه عزیزم آره باید جدی برخورد کنم واقعا 

برادرشوهرم خیلی خیلی اهل ال*کل درحدی میخوره افتضااااح مثلا توعروسی ما انقد خورد حالش بد شد بردنش بیمارستان شوهر من خیلی محتاطه تواین چیزا میترسم مثل این برادرش بشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم آره باید جدی برخورد کنم واقعا برادرشوهرم خیلی خیلی اهل ال*کل درحدی میخوره افتضااااح مثلا ...

ترو خدا محکم وایس شوهرتم باش حرف بزن...شده به برادرش بگو من نمی‌خوام شوهرم الکل بخوره برا بچه این حرفا 

ترو خدا محکم وایس شوهرتم باش حرف بزن...شده به برادرش بگو من نمی‌خوام شوهرم الکل بخوره برا بچه این حر ...

مرسی گلم من همه سعیمو میکنم ولی ته دلم میترسم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

هر کسی نظر خودش و شخصیت خودش متفاوت هست 

ولی اینکه به شما میگن فلان جا و آل بل نرو من حقیقتش خوشم نمیاد ..

واینکه ماهی یکی دو بار شوهرت با رفیقاش یا داداشش بره بیرون مشکلی نداره بعضی وقت زن مرد باس تنها باشن 

در حد نصف روزه ن اینکه زیاده ک سخت گیری زیاد باشه 

ولی باید دوتاتون ب هم احترام بزارین.

گلم اینو بهش نمیگم رفیق باز رفیق باز اونی ک هر روز با رفیقاشه 

حالا هفته یبار یا ماهی دوبار اصلا مشکلی نیست مردا هم نیاز دارن گاهی واسه خودشون باشن شما هم با دوستا متاهلت برین پارک کافی شاپ یا هر دوره خونه یکی باشین چن ساعت.

در‌کل سخت گرفتن زن ب مرد و مرد زن زیادیش خوشم نمیاد..

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
هر کسی نظر خودش و شخصیت خودش متفاوت هست ولی اینکه به شما میگن فلان جا و آل بل نرو من حقیقتش خوشم نمی ...

اینو قبول دارم من خودم خواستم بادوستام برم جایی نذاشته خب پس منم نمیزارم

دراین مورد کلا اینا آدم های مناسبی نیستن از نظرمن ک باهاشون بیرون بره