2777
2789

ما هنوز تو دوران عقد هستیم ولی اصلا دلشون نمیاد من همسرم باهم بمونیم تنها باشیم بریم گردش 

هم پدر مادر و هم خواهر همسرم 

تا جایی بتونن کاری میکنم مانع بشیم بریم جایی 

ولی عیبجتر خیلی هم اصرار دارن من برم خونشون دائم

رابطه من و همسرم خوبه و همسرم پشتمه و به جاهای جلوشون وایمیسه

تازه بهترین جهاز هم خریدن برام عجیب تر شد

سر همین رفتار ها خانواده همسرم یبار همسرم نامزدیش بهم خورده

موندم چه رفتاری کنم تازه قراره تو یه ساختمون بمونیم ولی بعد یه مدت جدا میشیم شرایط مالی اوکی بشه

نمی‌دونم چه رفتاری انجام بدم تا دخالت ها کم گنند؟

ولی مادرشوهرم خیلی با سیاسته 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

یاخدا از الان اینن تو ی ساختمون هم باشید 

دیگ هیچی 

ببین شاید خوشت نیاد رک میگم وقتی میگن بعدا خونه جدا بخرید الان تو ی ساختمون

بعدا وجود نداره

زندگیت رو جهنم میکنن همش میان سرک میکشن 

و واقعا عذابه

My gaze settles only on you

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید خیلی با همسرت رفت و آمد کنی تا جفتتون همو خوب بشناسید و اینو به بقیه هم گوش زد کنید چون بحث یه عمر زندگیه!!

اگه می‌خواین دخالتی درکار نباشه اصلا صمیمی نشید و سفره دلتو نو باز نکنید و همسرتون باید پشتتون باشه.

بهترین کار اینه که توی یه ساختمون نباشید با خانواده همسر

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نرو تا بتونه جای جدا بگیره بگو این رفتاراشونو می بینم نمیتونم یه جا زندگی کنم

من ۱۸سال توی یک ساختمون بودم 

کاش نون نمیخوردم جایی بودم که  اجاره میدادم اما آرامش داشتیم

کاربر سال۹۷م
یاخدا از الان اینن تو ی ساختمون هم باشید دیگ هیچی ببین شاید خوشت نیاد رک میگم وقتی میگن بعدا خونه جد ...

نه بابا اونا نمیگن به اونا باشه تا آخر عمر اینجاییم

مسئله بین خودم شوهرم هست فقط

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

چقدر خوبن ۱۰۰ رو براتون گذاشتن واسه همینه که خسته شدی جهیز خریدن احسنت بهشون مال من که بهم ارد میداد ...

الان فقط جهاز خوندی؟

کاش جهاز نمیخریدن ولی تو زندگی پسرشون دخالت نکنند

تازه وظیفه آسونه لطف نکردن

هیج کاری نکن شوهرت خودش جواب میده

خدا کنه چون از الان اینجورن بعدا بدتر میشن

باید خیلی با همسرت رفت و آمد کنی تا جفتتون همو خوب بشناسید و اینو به بقیه هم گوش زد کنید چون بحث یه ...

شرایط رفت آمد کمه راه دوره الانم خارج کشوره واس کار رفته

شرایط رفت آمد کمه راه دوره الانم خارج کشوره واس کار رفته

سعی کنید تماس تلفنی و تصویری بگیرید و هروقت شرایط بود دریغ نکنین

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

فقط بدون که نباید تن بدی بری تو ی ساختمون

اولش قبول کردم متاسفانه الانم موندم