2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده شوهرم نمی‌دونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
نرو تا بتونه جای جدا بگیره بگو این رفتاراشونو می بینم نمیتونم یه جا زندگی کنممن ۱۸سال توی یک ساختمون ...

اون موقع باید ۵سال یا بیشتر عقد بمونم که غیر ممکنه

می‌دونم واقعا سخته

اولش نمی‌دونستم همچین آدمایی آن 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بیشتر من توشون خوبی دیدم .

ولی دخالت دارند نمیزارن حتی تنها باشیم کجاش خوبه اخه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی نمیزارن باهم برید بیرون گردش

نه دیگ‌ نمیزارن همش کاری میکنم نریم

چند روز پیش ۴ساعت راه رفتم تا اونجا نزاشتن ده دقیق بیشتر بمونیم تنها

قرار بود یه شام دو نفره بخوریم بخدا کوفت هردمون شد

سعی کنید تماس تلفنی و تصویری بگیرید و هروقت شرایط بود دریغ نکنین

تو شرایط تماس داریم ولی کم

تو همین تماس هم دخالت میکنن

ولی الان رابطمون بهتر شده

اون موقع باید ۵سال یا بیشتر عقد بمونم که غیر ممکنهمی‌دونم واقعا سختهاولش نمی‌دونستم همچین آدمایی آن

ابدا رو ندی ها.تجربه هامو بگم:

_همیشه یکنواخت و طبق یک قانون رفت و آمد کن

_اگر خدای نخاسته دعواتون شد مبادا بزارید دخالت کنن 

فکرکنین طبقه پایین آدم غریبه می شینه

حتا از الان باشوهرت قانون بزارید

برید توی ماشین تون دور بشید از خونه .بحثاتونو بکنید و برگردید چون پدرمادرن خب ناخاسته و دلسوزانه امکان داره دخالت کنن.

_اگه راه پله یا حیاط مشترک دارین از اول مشخص بشه چجوری قراره نظافت بشه

_مقدار خرج و خرید یا رفت و آمداتون به کسی مربوط نمیشه .نگن‌زود رفتی دیر اومدی چرا دو روز پشت هم خانوادت اومدن دوستات میان میرن

از خونه ی شما بجای هتل یا کاروانسرا استفاده نشه .

عروس،تازه ای فردا روز مهمان زیاد داشتن نگن خب بیان خونه شما، بعدم کثیف کنن لوازم بشکنن و برن.

قبض و مخارج تعمیرات تونم جدا کنین از اول

کاربر سال۹۷م
تو شرایط تماس داریم ولی کمتو همین تماس هم دخالت میکننولی الان رابطمون بهتر شده

خانواده همسر خیلی مهمه وقتی میگید دخالت هم میکنن... با با همسرتون صحبت کنید یا تجدید نظر چون شوخی بردار نیست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

تنها راهش اینه شوهرت جلوشون وایسه،کاش خانوادت کمک کنن یه جای جدا بگیریدجهاز کمتر بگیر ولی برو جای مس ...

شوهرم دفاع می‌کنه مدیریت داره ولی اینا بیشتر کنند خودش هم بدتر می‌کنه

خانواده من جهاز درست حسابی به زور میدن 

جهاز هردو خانواده باهم میخرن

اگه بگم کمتر پول نمی‌دن که بهمون

عجب .از همسرت بپرس شاید دلیلی دارن .

هر دلیلی باشه منطقی نیست اصلا 

با قبلی هم اینطور بودن متاسفانه کلا با عروس مشکل دارن اینا 

حتما برو مشاور(اونا خانوادشن پس بچه شونو خوب می شناسن واضح بپرس دلیل شون چیه؟

پسرتون خطرناکه مگه؟؟)

تو فقط باید حواست به همسرت باشه

ریسک زیادیه که میری اونجا واسه زندگی

کاربر سال۹۷م
خانواده همسر خیلی مهمه وقتی میگید دخالت هم میکنن... با با همسرتون صحبت کنید یا تجدید نظر چون شوخی بر ...

چی بگم به همسرم؟

یبار قبلا خواهرش علنا دخالت کرد منم جدی گفتم خواهرت دخالت ادامه بدی زندگیمون خراب می‌کنه

از اون موقع دخالت متوقف شد از طرف اون ولی باز حسودی های خودش داره

همسرم خیلی خوبه اخلاقش دوستم داره منم همینطور حیفم میاد به زندگیم

اگه اینطوره پس شوهرتون خونه ی جدا بگیرن .ازدواج میکنی مستقل بشی نه اسیر

اینکار می‌کنه ولی وقت دقیق معلوم نیست 

بخواطر شرایط مالی