الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فقط کیفیت برام مهم نیست، رنگش هم مهمه،الان یه بیودرما گرفتم چند وقت پیش، اصل اصل، بالای دم ولش ...
خب مشخصه بیودرما اصلن برند خوبی نیست یا برند رده پایین ایرانیه توقع رنگدانه اسمارت نداشته باشید ازش تاچا محصول طبیعی و اسمارت داره رنگدانه هاش با دوست رنگ میگیرن همین فناوری رو برند لورال هم برای کرم پودرش درست کرده شما نزدیک ترین رنگ به رنگ پوستتون رو انتخاب میکنید اون رنگدانه خودش رو با رنگ پوست شما فیکس میکنه منم پوستم خیلی سفیده از یک طرف فشارمم همش پایینه خیلی رنگ پریده ام تاچا واقعا برام عالی بود
آره باور کن ارزش داره پوستت الان هزینه نکنه چند سال بعد با کلی درد کشیدن علمای زیبایی و هزینه بیشتر ...
سایتش رو برام میفرستی ؟چند در میاد تا برسه دستت ؟ببین گلم این پوست بهترینها هم بزنی بازم پیری و چروک و.. میاد سراغت ،ژنتیک از همه جلوتره ،من با 38 سال سن از ابتدای نوجوانی از بهترین محصولات استفاده کردم، ولی الان میبینم پوستم خیلی بهتر از همسنهام که نسبت به پوستشون بیخیال بودن ،نیست، ژنتیک و روان آرام از همه مهم تر هست