2777
2789

یع مقدار پول واریز میکنید هر شش ماه یه برابر پول بهتون وام میدن و تا یکسال از سپردتون نگذره وامو نمیشع برداشت کنید و اینکه این مدت هم میتونید پول واریز کنید به حساب هم ازش برداشت کنید مثلا پنجاه ملیون میریزید سر یکسال صد ملیون وام دریافت میکنید

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا سی میلیون میذاری بعد یکسال دوبرابر با اصل پولت میگیری 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من خونه ای که خریدم روش ۴۰ میلیون وام داشت قسطاش ماهی ۶۷۰ بود یک سال کامل دادم قسطارو حدود ۱۲ میلیون شد بعد مامانم گفت پول داری برو تسویه کن رفتم بانک گفتم تاحالا ۱۲ ماه دادم الان میخام تسویه کنم چقدر باید بدم گفت تا حالا فقط ۲ میلیون از اصل پول کم شده 😣😣😣بقیش همه سود هست و اینگونه شد که من۳۸ میلیون دادم تا راحت شدم حالا اگر نمیدادم دقیقا تا تسویه بشه ۱۱۰ میلیون باید میدادم یعنی تقریبا ۳ برابر یعنی منظورم اینه که وام بگیرین ولی پول دستتون اومد حتما حتما زود برین تسویع کنین 

من خونه ای که خریدم روش ۴۰ میلیون وام داشت قسطاش ماهی ۶۷۰ بود یک سال کامل دادم قسطارو حدود ۱۲ میلیون ...

چقدر زیاد!

من یه سوال دارم 

من اون سی ملیون و گذاشتم و آبان یک سالش تموم میشه از اون ور یه وام مسکن جوانان هم دارم که 35 ملیون. میتونم جفتشو با هم بگیرم؟

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند