2777
2789

همین رواج عمل های زیباییه این قدر که زیاد شدن ادم دیگه از خود طبیعیش بیزار میشه همش حس ناقص بودن یا کم بودن یا کامل نبودن دست میده قدیم مگه این چیز ها بود زن ها خودشون وهمین جوری باور داشتن وتازه شاد بودن یادمه بچه بودم تنها عمل زیباییه که لنجان میشد عمل بینی بود دهه ۷۰ و۸۰ الان این قدر متنوع شده از یه لیزر ساده بدن بگیر تا لیفت سینه و نمیدونم پیکر تراشی نمیدونم لیفت صورت وهزار چیز دیگه فیلر لب و زاویه دار کردن فک وهزار چیر ادم وقتی جلوی آینه میره همش فکر میکنه وای چرا این قدر زشتم همش حس میکنه از فلانی عقبه 

اتفاقا برعکس من وقتی چاق و زشت بودم افسردگی داشتم 

ولی بعد رژیم و عمل بینی ژل لب و کاشت مژه و ناخن واقعا حال روحیم زمین تا آسمون فرق کرد بعد ترمیم ناخن روحم شاد میشه 

این روزا میگذره اما به سختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.