2777
2789
شماره اش هم ندارم،،، ولی اینستاش رو دارم رومم نمیشه صدسال بهش پیام بدم اخه چقدر مردم بی عقل و بیشعور ...

‌پیام بده

ندی تو مقصری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون پیش تو اومده که پول آرایشگاه نده

یعنی چی؟؟؟ 

دختر عموی شوهر به من چه

من سال به سال نمیبینمشون!!! 

والا الان برادر هم پول برادر رو نمیخوره!!! 

والا من سوار تاکسی برادرم میشم،ده هزارتومان ،،،، به زوووووور صدبار میخوام پولش رو بدم!!! 

اونم کار میکنه دیگه 

عزیزم بهش پیام بده بگو شماره کارت خواستی فراموش کردم برات بفرستم.امروز شنیون کار پولشو خواست یادم افتاد

بعدشم شماره کارتتو بفرست و بگو انقدر هزینه میکاپ میشه شما نصفشو واریز کن 

کارش واقن زشتهاگه تو پیام بدی و بگی بفرست کار تو زشت نیست خفته این کارو بکن حتمن به اینستاش پیام بده ...

واقعا مردم چقدر پروو و بی نزاکت هستن!!! 

بخداقسم من ده هزارتومانم بمونه پیش کسی،،، شب خوایم نمیبره،،، همش استرس دارم!! 

میگم بزار به هفته دیگه بببینم خودش پیام نمیده!!! 

ولی کلا خیلی پررو هستن فامیلی،،،، 

شوهر من که حمالشونه

‌پیام بدهندی تو مقصری

میگم بزار به هفته دیگه نه؟؟ 

که بشه دو هفته؟؟ 

نگه فوری پیام داد 

شماره کارت میفرستم میگم عزیزم قابلت رو نداشت،،،باید هزینه شنیون کار و اینا رو بدم،،، وگرنه قابل دار نیست 

بعد شماره کارت بفرستم 

خوبه؟؟؟ 

میگم بزار به هفته دیگه نه؟؟ که بشه دو هفته؟؟ نگه فوری پیام داد شماره کارت میفرستم میگم عزیزم قابلت ر ...

همین پیام خوبه 

فردا بدع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡