2777
2789

از ی طرف بچم نق نق هس از ی طرف باخانواده شوهر ی جا میشینیم‌  زندگی ندارم کلا شوهرم پیش اوناس حتی رابطه هم نداریم بچمم  خیلی اذیتم میکنه دگ بریدم بااینکه ۱.۵ سالشه اندازه ده تا بچه اذیت میکنه ادمو اصن ده دقیقه نگه نمیداره همش باید من نگهش دارم.اگ شوهر ادم باز خوب بود ی چیز تحمل میکردم ازدواج دوممه حرفامو ب مشا ر گفتم اونم گف طلاق بگیر این زندگی نیس ک تومیکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم اگ خودم انتخاب کنم خوب میشه زندگیم بدتر هم شد متاسفانه

اشکال نداره یا بمون بساز یا کلا قید ازدواج مجدد بزن طلاق بگیر

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

فک کردم اگ خودم انتخاب کنم خوب میشه زندگیم بدتر هم شد متاسفانه

عزیزم وقتی طلاق بگیرید باید تنها زندگی کنید و بچتون بدون پدر هست بنابراین طلاق نگیرید و زندگیتون را بکنید فکر کنید همسر ندارید و توقعتون را به صفر برسونید

اخه خیلی مشکل دارم تاپیک قبلیمو نگا کنی میفهمی اینجا دگ حوصلم نکشید بنویسم

ببین عزیزم بنظرم ب طلاق فک نکن چون بچه داری 

بچها همینن شلوغ میکنن اذیت میکنن منم دوتا بچه دارم پشت سر هم زیر ۵ سال از دیوار بالا میرن همسرم صبح میره شب میاد خسته کوفته غذاشو میخوره میگیره می‌خوابه 😂😂بعضی وقتا ناراحت میشم غر میزنم تازه خانواده شوهرم مریضن رسما باورت نمیشه خونشون بودم بحث راه انداخت مادرشوهرم یه چک هم بهم زد فحشمم داد که هیچ دستمم گرفت بیرون کرد 😐😂عوض اینکه من ناراحت بشم خودشون ناراحت شدن حرفم نمیزنیم و کلی چیزای دیگه با همه اینا همسرم میره میاد انگار نه انگار 

ولی بخاطر خودم و بچهام به چیزی فک نمیکنم توعم بفکر خودت باش و بچت نادید بگیر واسه خودت زندگی کن 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️