2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه وکیلم ۹۹ درصد ما خانم وکیلا اصلا و به هیچ عنوان دلمون نمیخواد با قاضی و همکار ازدواج کنیم

اونایی هم که سوال پرسیدن شاید واقعا در حد سوال بوده و یا مريض تشریف داشته باشن برای ازدواج نیست شاید در حد اینکه نظرشو تغییر بدن مثلا تو یه موردی راجع به کارش 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
معلومه تغیر رفتارش بخاطر اینه که پای کسی درمیونه من خودم دانشجوی حقوقم فضای حقوقی بسیار کثیفه از قاض ...

واقعا ؟؟

فضای وکالت 

و مرد وکیل بودن هم اینجوریه؟

یا فقط قاضی

اللهُ یکفی... 
پارتنر زبان انگلیسی با هم برنامه زبان خوندن هماهنگ میکردن

من چون زبان نرفتم نمیدونم اما انگار کاریا پس از شک کردنت بدش اومده ی مدت بحث نکن بزار فضای خونه آروم شه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من نمیدونستم قاضی هام پیج دارن و با وکیلا درارتباطن... معمولن دلشون نمیخاد حتی کسی اسمو فامیلیشونو ب ...

اونایی که نمی‌نمیخوان مشخص باشن اکثرا کیفری ۱ یا بالاتر هست

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من یه وکیلم ۹۹ درصد ما خانم وکیلا اصلا و به هیچ عنوان دلمون نمیخواد با قاضی و همکار ازدواج کنیماونای ...

اخه اون وکیل ها میشناختم اخلاقی سالم نبودن الکی پیام میدادن. اینم جواب نمیدادن. این مورد کاراموز بود پیشش

اخه اون وکیل ها میشناختم اخلاقی سالم نبودن الکی پیام میدادن. اینم جواب نمیدادن. این مورد کاراموز بود ...

تا حالا ک چیزی ندیدی اون پیامم کاری بوده 

پس حساسیت بی جاست

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....