2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

44 بازدید | 2 پست

اومدیم روستا اینجا سوپرمارکت کم داره منم از صبح به سرم زده بود بستنی بخورم. خالم گفت میرم سوپری گفتم  منم باهات میام .من بستی برداشتم یه چیز دیگه هم اونجا دیدم خوشم اومد برداشتم. خالم گفت نمیزارم حساب کنی. منم گفتم اونوقت برنمیدارم و .....

یواشکی فرصت پیدا کردم رفتم کارتمو دادم گفتم مال منو حساب کنین خالم از اونور گفت نه حساب نکن( مغازه دار رو میشناسه) اونم حساب نکرد کارتمو پس داد . خالم گفت برا داداشت هم بردار. همشو خودش حساب کرد . انقد حالم بدهههه کاش دنبالش نمیرفتم. نمیتونم پول رو پس بدم چون خودمو بکشم هم قبول نمیکنه.

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

اشکال نداره گلی خودتو ناراحت نکن حتما داشته که حساب کرده اگع میدونی ذستش تنگه هم براش هدیه بگیر یا شارژ بزن به خطش

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اشکال نداره گلی خودتو ناراحت نکن حتما داشته که حساب کرده اگع میدونی ذستش تنگه هم براش هدیه بگیر یا ش ...

نه زیاد دستش تنگ نیس .گفت یبار با خالت اومدی بیرون مگه میزارم خودت حساب کنی. ولی هدیه فکر خوبیه

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.