2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

290 بازدید | 36 پست

سلام کیا عکس رنگی انجام دادن من میخوام اینماه انجام بدم میشه راهنماییم کنید؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

من کارشناس رادیولوژیم..خودم انجام میدم هیستروگرافی هارو

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارشناس رادیولوژیم..خودم انجام میدم هیستروگرافی هارو

عزیزم من بعدازعکس رنگی 24 ساعت بعدش رابطه داشتم یه بارشب ویه بارفرداش ظهرهروبارم ببخشید(خون آبه باآب منی بیرون اومد)نه دکترونه متخصص رادیولوژی هیچ کدوم به من نگفتن که تایه هفته نزدیکی نکنم وگرنه نزدیکی نمیکردم حالاچیکارکنم بده خدایی نکرده رحمم عفونت نکنه

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
عزیزم من بعدازعکس رنگی 24 ساعت بعدش رابطه داشتم یه بارشب ویه بارفرداش ظهرهروبارم ببخشید(خون آبه باآب ...

نه عزیزم نگران نباش..هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی باید یک هفته انتی بیوتیک هاتو میخوردی بعد رابطه..ولی نگران نباش..اگه خارش یا سوزش داشتی به دکتر زنان مراجعه کنین..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

توضیح میدید برام بعد اینکه دکتر براتون نوشت چکار کردید؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
کدوم شهر؟

ارومیه هستم عزیزم

کدوم شهر؟

شما کجا هستین؟

عزیزم من بعدازعکس رنگی 24 ساعت بعدش رابطه داشتم یه بارشب ویه بارفرداش ظهرهروبارم ببخشید(خون آبه باآب ...

جدی بعدش نمیشه رابطه داشت؟