2777
2789
من خرج ندارم در حد روتین پوستی و آرایشی و لباس که خدایی زیاد نمیخرم🤧🤕خرجای تو چیان؟

تابستون رفتم پول دانشگاه دادم ۳ تومن پول کلاس رانندگی دادم ده تومن  پنج خورده پول باز برا دانشگاهم دادم هنوزم بدهی دارم دیگه چقدر پول از بابام بخوام

چرا نمری سر کار که پول از بابات نگیری؟ اونم با این خرج گرون

حق داره بنده خدا

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمری سر کار که پول از بابات نگیری؟ اونم با این خرج گرونحق داره بنده خدا

آره والا خیلی حق داره نه که یه قرون خرجم میکنه بعد ۲ سال مریضی بردم دکتر ۴ بار ازم پرسید ویزیت چقدر شد ویزیت چقدر شد رفتم لوازم تحریر بگیرم چون خودکار ۲۵ تومنی برداشتم نه ۱۵ تومنی سرم داد زد ۲ تا دفتر برداشتم یدونه دیگه خاستم بردارم سرم داد زد 

با همه اینا نمیزاره برم کار کنم نمیزارههه میگم خیاطی یاد بگیرم لباس بدوزم جوابمو نمیده ولم کنی خدایی دلتون خوشه گناه داره هه

عزیزم من تنبلی تخمدان شدیدم با اصلاح سبک و ورزش منظم کنترل کردم الان دوساله هیچ دارویی نمیخورم باشگاه خیلی مؤثره ولی اشکال نداره ی تاپیک دارم خیلی مفیده برات ی نگا بهش بنداز ورزش تو خونه و اینارو توضیح دادم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یعنی همینجور آهنگ بذارم برقصم؟خب من بلد نیستم برقصم الکی برقصم حسابه 😂😂

آره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....