2777
2789

من که با نیومدنشم کاری ندارم چون دل خوشی ندارم اما به مادر پیرشم اهمیتی نمیده بابام خبرش فوت نشده اما با مرده فرقی نداره چون قبلا ک بود براما کاری نمیکرد تا میدید کاری هست فلنگو میبست میگفت من میخام برم سر کار میرفت شهر دور پولم برا ما نمیفرستاد میگفت حقوق نمیدن با سر وصدا و دعوا یه پولی ب زور میفرستاد الان ده ساله جدا شدن...ب وقتش مامانم حق منو همه رو داد برا داداشم ماشین برا کار خرید النگو منو از دستم در اورد فروخت برا داداشم اگ اون النگو رو داشتم الان صد ملیون ب بالا بود بعد رفت براش  زمین خرید وسیله ها خونه رو فروخت تا بتونه زمبن براش بخره بهش زمین نمیدادن چون مجرد بود انقدر التماس کارمندارو کرد انقدر گریه و زاری کرد و زار زد تا زمین دادن بهش الان ک بعد این همه سال پیر و مریض شده نمیاد سراغ مامانم الان مامانم قلبش مشکل داره دکتر انژیو نوشته نه پول داره ک بره دکتر فقط نشسته تو خونه اه و ناله میکنه منم کاری از دستم بر نمیاد نه پول دارم ن کسیو دام ازش بگیرم داداشمم سرش گرم زندگی خودشه دوتا ماشین و یه  خونه داره امکانات داره باید بیاد ببرتش دکتر منم دیگ پدرم در اومد ماهی سه بار تو بیمارستانا همراه بیمارم دیگ خسته شدم 

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشکلمشما بفکر یک کار باشخودتو از این منجلاب بکش بیرون

چه جوری برم کار وقتی مادرم مدام مریضه الان فقط سه هفتس درگیر سنگ کلیه اش هستیم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خب به مامانت بگو بزنگ بهش بگه بیا منو ببر دکترررر چقدددرررر بده که خانوادهاااا فرق می‌زارن

زنگ نمیزنه اونم صبح تا پنج بعد از ظهر سر کاره زنشم نمیزاره بیاد غر میزنه فقط منه کلفتم ک وقتم ازاده باید پریتاری کنم بقیه همه سرشون شلوغه

زنگ نمیزنه اونم صبح تا پنج بعد از ظهر سر کاره زنشم نمیزاره بیاد غر میزنه فقط منه کلفتم ک وقتم ازاده ...

بی انصافی و نمک نشناسی  برادرتون را به پای زنش ننویسید. ی مرد اگر بخواد برا خانوادش کاری کنه هیچ کی نمیتونه جلوشا بگیره 

سلام عزیزم..برای ما هم که خیلی خوبن..کاری به ما ندارن..

برادرم با مادرم زندگی میکرد تا موقع دکتر بردن میشد..

چندتا یکی غر میزد..دختران کجان..

اینا رو گفتم که بدونی طبیعیه

هرکی کنار مریض باشه؛ انرژیش کم میشه..

ولی بخودت جذب نکن..برو داستان بهرام افشاری رو بخون..

در کنار سوند باباش داشته فیلم میدیده.. 

البته اینم بگم تورو هم درک میکنم حدود ۲۰سالگی

کنار مادرم بودم نمیتونست تکون بخوره..من میچرخوندنش..

۱۵سالگی آنژیو گرافی باهاش بودم..حالت رو درک میکنم..

آدم استرس میگیره.. 

البته بعد ازدواج ما سرحال تر شد ولی به مرور

بخاطر کارهای خونه و خدمت به عروسش

شکسته حال شد..آخرشم به سادگی از دنیا رفت.. 

بقیه اومدن از عروس واسه کارهای نکرده ش تشکر کردن..

سلام عزیزم..برای ما هم که خیلی خوبن..کاری به ما ندارن..برادرم با مادرم زندگی میکرد تا موقع دکتر بردن ...

میگن پس دخترات کجان چرا ب نبودن دختر اعتراض میکنن اما به سهم ارث دو برابر اعتراض نمیکنن

زنگ نمیزنه اونم صبح تا پنج بعد از ظهر سر کاره زنشم نمیزاره بیاد غر میزنه فقط منه کلفتم ک وقتم ازاده ...

وقتی مادر رفت..انگار قرار نبود بره..میگم کاش بود و ثابت میکردم مراقبش هستم.. 

عزیزم بیا و یه لطفی کن.. با خدا تو دلت حرف بزن

بگو خدایا ما که بجز تو کسی نداریم حوصله م رو زیاد کن

بخاطر تو یه مادرم رسیدگی میکنم..خدایا تو هم بزرگی کن

یه همسر خوب و خوش اخلاق نصیبم کن..

بلکه مادرم قبل رفتنش خوشبختی منو ببینه..

دلمون خوش بشه خستگی هامون در بیاد..