اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 عنوان منچرز 99 بازدید | 24 پست کیا منچرز بازی میکنن درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست دیروز | 17:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chanel_chance عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2842 من اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️
اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 من منم وحشتناک بهش عادت کردمیه ساله درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 6332 ميگما. قبلا منچرز وقتي جديد دان ميكردم، هزار تا سكه ميداد و يه دور هم بازي فري داشت. الان چند وقته وقتي از اول نصب ميكنم فقط ٣٠٠ تا سكه ميده و بازي هاشم فري ني واسه سري اول. چرا؟ سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
chanel_chance عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2842 منم وحشتناک بهش عادت کردمیه ساله من یه مدت باری میکنم بعد ول میکنم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 6332 منم وحشتناک بهش عادت کردمیه ساله يه ساله؟!من هشت ساله بازي ميكنم. شديد معتادشم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 ميگما. قبلا منچرز وقتي جديد دان ميكردم، هزار تا سكه ميداد و يه دور هم بازي فري داشت. الان چند وقته و ... نابود شده6نمیدهیا باگ دارهفقط هزارتایی تیمی میرمیار خودت بعضی وقتا میزنتت درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 يه ساله؟!من هشت ساله بازي ميكنم. شديد معتادشم بازی نکنم دیوانه میشم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 من یه مدت باری میکنم بعد ول میکنم تا ته سکه هام میرم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 6332 بازی نکنم دیوانه میشم دقيقا من. من وقتي خستمه و مامانم كارم داره ميگم بذار اول منچرز بازي كنم كه منچ خونم افتاده بعد ميام😂خيلي حالمو خوب ميكنه كثافت😂 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 6332 تا ته سکه هام میرم منم. من بازي امتيازيشم خيلي دوست دارم. اوني كه ١٥٠٠ تا سكه بايد بدي. تو ٧ دقيقه هست. خيلي حال ميده سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 دقيقا من. من وقتي خستمه و مامانم كارم داره ميگم بذار اول منچرز بازي كنم كه منچ خونم افتاده بعد ميام� ... لعنتی لذتی داره که تو هیچی نیست درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10080 منم. من بازي امتيازيشم خيلي دوست دارم. اوني كه ١٥٠٠ تا سكه بايد بدي. تو ٧ دقيقه هست. خيلي حال ميده اونو نرفتم تا حالا درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 6332 لعنتی لذتی داره که تو هیچی نیست دقيقااااا😂الانم ٥٠٠ تا بيشتر ندارم. بايد صبر كنم تا بشه ١٠٠٠ تا تا درباره برم بازي تيمي. سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 6332 اونو نرفتم تا حالا حتما برو. اگه ببري ٣هزارتا ميده. ولي اگه ببازي خيلي اعصابت خرد ميشه ها. من وقتي ميخوام بازي كنم به خودم ميگم مسلط باش. از قبل به خودم حالي ميكنم كه ديگه جاي عصبانيت نباشه. سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.