2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگما. قبلا منچرز وقتي جديد دان ميكردم، هزار تا سكه ميداد و يه دور هم بازي فري داشت. 

الان چند وقته وقتي از اول نصب ميكنم فقط ٣٠٠ تا سكه ميده و بازي هاشم فري ني واسه سري اول. چرا؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ميگما. قبلا منچرز وقتي جديد دان ميكردم، هزار تا سكه ميداد و يه دور هم بازي فري داشت. الان چند وقته و ...

نابود شده

6نمیده

یا باگ داره

فقط هزارتایی تیمی میرم

یار خودت بعضی وقتا میزنتت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
يه ساله؟!من هشت ساله بازي ميكنم. شديد معتادشم

بازی نکنم دیوانه میشم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بازی نکنم دیوانه میشم

دقيقا من. 

من وقتي خستمه و مامانم كارم داره ميگم بذار اول منچرز بازي كنم كه منچ خونم افتاده بعد ميام😂

خيلي حالمو خوب ميكنه كثافت😂

دقيقا من. من وقتي خستمه و مامانم كارم داره ميگم بذار اول منچرز بازي كنم كه منچ خونم افتاده بعد ميام� ...

لعنتی لذتی داره که تو هیچی نیست

منم. من بازي امتيازيشم خيلي دوست دارم. اوني كه ١٥٠٠ تا سكه بايد بدي. تو ٧ دقيقه هست. خيلي حال ميده

اونو نرفتم تا حالا

اونو نرفتم تا حالا

حتما برو. اگه ببري ٣هزارتا ميده. 

ولي اگه ببازي خيلي اعصابت خرد ميشه ها. 

من وقتي ميخوام بازي كنم به خودم ميگم مسلط باش. از قبل به خودم حالي ميكنم كه ديگه جاي عصبانيت نباشه.