2777
2789

کاش قشنگ بودم مثلا رنگ پوستم سفید و رنگ چشام آبی یا سبز و موهام طلایی و دماغمم کوچیک و لبام بزرگ 

اونموق هیچ دغدغه ای که الان دارم رو نداشتم🥲

فقط می‌خوام بدونم چراااا چرا خدا منو زشت آفریدی 

دوست داری زیبا باشی همه مردای کثیف هی نگاهت کنن و اذیتت کنن؟! 

خانوما بهت حسادت کنند و محلت نذارن؟ هی اذیت کنن 

هی پشت سرت حرف باشه این به شوهر ما نخ داده در حالیکه کاری نکردی 

دوست داری متوجه نشی مردا به خاطر خودت میخوانت یا نه

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و همچنین منو😭😮‍💨

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 😭 😭 

من از مستند شنود دکتر امینی خواه شنیدم که میگفت 

ما همه چیزمون رو در عالم زهر خودمون انتخاب کردیم اما الان یادمون نمیاد 

یعنی حتی اونهایی که کرولالن یا مشکل مادرزادی دارن 

اگاهیمون اونور بالاتر بود الان یادمون نیست تا اینکه بمیریم دوباره اگاهیمون بیشتر میشه 

بعد یه چیز دیگه که من بهش رسیدم طبق تجربه آدم‌های مختلف و دیدم واقعا 

اصلا صورت زیبا مهم نیست آنقدر دختر خوشگل دیدم که بختشون سیاه سیاه شده و باعث شده حتی زیبایی صورتشون هم با غم زیادی که تجربه کردن از بین بره 

و چه زشتهایی که بختشون طلا شده 

دوست داری زیبا باشی همه مردای کثیف هی نگاهت کنن و اذیتت کنن؟! خانوما بهت حسادت کنند و محلت نذارن؟ هی ...

فقط و فقط چشمم کسی که الان دوسش دارم رو میبینه

اگه قشنگ بودم با کسی که دلم میخواست ازدواج میکردم و برام دیگه هیچی مهم نبود و مردان به کسی که شوهر داره نگاه نمیکنن

و همچنین منو😭😮‍💨تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز است ...

دعا میکنم برات عزیزم ولی بجایی برو که کارشون خیلی خوب باشه چون اگه خدایی نکرده دکترا تازه کار باشن و بلد نباشن یه عمر باید حسرت بخوری که چرا پیش این رفتم 

فقط و فقط چشمم کسی که الان دوسش دارم رو میبینهاگه قشنگ بودم با کسی که دلم میخواست ازدواج میکردم و بر ...

اونوقت زیباهایی که کسیو دوست دارن و طرف نمیخوادشون چین پس؟

اصلا دیدت اشتباهه عزیزم به خدا چند تا دیدم عرووووسک شوهرشون ولشون کرد رفتن دنبال زنی که از زشت هم زشت بود 

دنیا حساب کتابش با اینی که شما فکر میکنی کلی فرق داره 

بعدشم هر کس زیباییهایی داره حالا بعضیا یکم خوشگلترن 

مهم ذات پاک و اخلاق تو دل برو هست سعی کن همیشه خوش اخلاق و مهربون باشی خانم و باحیا باشی و به خودت برسی و مرتب باشی با فامیلا و دوستا و خانواده خوش برخورد باشی این کارت موقعیت‌هایی خوبی به سمتت میکشونه