2777
2789

نمیدونم شما اینو تجربه کردید یا نه اما من همیشه داره برام تکرار میشه 

تو زندگیم هرچقد سعی کردم بی دردسرترین باشم چه برا خونوادم چه برا همکارام چه برا همسرم چه ...غیره

باعث شد کمترین پشتیبانو تکیه گاهو داشته باشم 

مثلا من از ۲۰ سالگیم خودم خرج خودمو دراوردم و قبلشم خیلی کم خرج میکردم بخاطر خونوادم 

برا عروسیم نذاشتم مادپدرم یک ریال چه برا حلقه ازدواج چه جهیزیه یا هر خرج دیگه ای که مربوط ب عروسیم میشه 

دست توجیبشون کنن و همشو خودم دراوردم 

الانم ک عقدم از همسرم خرجی نمیگیرم عروسی ازش نخواستم از همه لحاظ درکش میکنم 

ولی جالب اینجاست که نه همسرم نه خونوادم حتی حاضر نیستن یه قدم برامن بردارن درحالیکه برا بقیه خاهربرادرام هرکاری میکنن یا خونواده همسرم برا همه پسرای دیگش کلی خرج کرده منو همسرم هیچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دلم میخواست منت کسی روی سرم نباشه نمیدونم چرا برعکس شد

ببین گاهی کارایی که تو ازش صرف نظر کردی که برات انجام بدن وظیفشون بوده نه لطف

ادم وقتی منت میزاره که لطف کرده باشه

ولی چیزی که وظیفشون بوده چرا شما باید ترس از منت گذاشتن داشته باشی؟

میدونی چیه استارتر ادم هر چقدر کم توقع تر و ساکت تر باشه بیشتر حقش ضایع میشه .با خودشون میگن اینا که ...

عزیزم🫂

من گاهی که دلم میخاد از ساکتی در بیام و اعتراض کنم سریع دهنم با این حرف بسته میشه که" تو حقی نداری"

ببین گاهی کارایی که تو ازش صرف نظر کردی که برات انجام بدن وظیفشون بوده نه لطفادم وقتی منت میزاره که ...

شایدم چون از بچگی سر هرچیزی سرزنش شدم و منت سرم گذاشتن اینطوری شدم حتی چیزایی که وظیفشون بوده