2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین حق با خواهرمه یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 54 پست
ازمونشو از پارسال برداشتنخواهرتون چطور تحقیق کردن😐🙄

عزیزم دارم میگم تور گرفته دو هفته دیگه داره میره😐یعنی چی برداشتن با ده پونزده نفر دیگه از دوستاش داره میره چطور برداشتن و خواهر من خبر نداره؟

شما در شرایط خواهر بنده قرار بگیری میفهمی کنکور سخته و پر بی عدالتی هست یا نیست حرفاتون پر ازتیکه و ...

ترجیح میدم جواب ندم. شما اول شروع کردی به توهین و گفتی بچه دار نشو و نمی فهمی و...‌ ! منم تیکه ننداختم. صریح میگم وقتی با کسی که نظرشو قبول نداری اینجوری برخورد میکنی پس پستت فیکه. تاحالا ندیدم سر یه اختلاف نظر اینجوری فحاشی کنن. خوش باش . لطفا منو ریپ نزن من هم کامنت نمی‌ذارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی نزاکت. مادری که بچشو نفرین میکنه، مسلما ادب بچش بهتر از این نمیشه.

لطفا بفرما بیرون عزیزم اینقدر بیشعوری که وقتی بهت با ادب میگن برو بیرون حرف مادر منو پیش میاری ، مادر شما چطور تربیتت کرده که اینقدر بیشعور بار اومدی و راست راست توهین میکنی

عزیزم دارم میگم تور گرفته دو هفته دیگه داره میره😐یعنی چی برداشتن با ده پونزده نفر دیگه از دوستاش دا ...

من اون چیزی ک برام اتفاق اقتاده و میدونم رو گفتم

و اطلاع داشتم  راجبش

بعدشم کلاس های دانشگاه ایتالیا از اواخر شهریور شروع میشن

حتی اگرم ازمونی باشه همیشه ازموناش  توی فاصله ی زمانی اردیبهشت تا تیر بوده

دیگ من نمیدونم خواهر شما میخاد چیکار کنه و جه ازمونی بده

ترجیح میدم جواب ندم. شما اول شروع کردی به توهین و گفتی بچه دار نشو و نمی فهمی و...‌ ! منم تیکه ننداخ ...

اره عزیزم پست من فیکه شما خوبی بفرما بیرون ناراحتی 

اول نوشتی که خواهر شما اگر استعداد داشت اینجا قبول میشد و داری تیکه میندازی بعد میگه نه من توهین نکردم ، باشه اصلا من. توهین کردم 

لطفا بفرما بیرون عزیزم اینقدر بیشعوری که وقتی بهت با ادب میگن برو بیرون حرف مادر منو پیش میاری ، ماد ...

بی ادب. من مسئول تربیت کردن شما نیستم که بتونم جلوی حرفای زشتت رو بگیرم. شخصیت خودشو نشون میدی.

عزیزم‌ واقعا برام عجیبه که شما نمیدونی تراپی چیه ! تراپی رفتن فحشه؟ تازه متوجه شدم با این سطح از دان ...

شما اگر تراپی میرفتی و با ادمای باکلاس و با شخصیت همنشین بودی الان حرف مادر منو پیش نمی‌آوردی، چه ادمایی پیدا میشن خدایا شکرت😐

بی ادب. من مسئول تربیت کردن شما نیستم که بتونم جلوی حرفای زشتت رو بگیرم. شخصیت خودشو نشون میدی.

اره من بی شخصیت هستم شما خوبی که حرف مادر منو پیش میاری من دیگه حرفی ندارم بزنم با شما واقعا😐

اره عزیزم پست من فیکه شما خوبی بفرما بیرون ناراحتی اول نوشتی که خواهر شما اگر استعداد داشت اینجا قبو ...

شما توهینای خودتو متوجه نمیشی و جملات منو تغییر میدی که از توش یه چیزی در بیاری. یه روزی معلوم میشه کی فحاشی کرده و بد حرف زده. 

شما توهینای خودتو متوجه نمیشی و جملات منو تغییر میدی که از توش یه چیزی در بیاری. یه روزی معلوم میشه ...

شما اول نوشتی خواهرت اگر فلان بود فلان بود همینجا قبول میشد ، این تیکه نیست؟ خانوم باشخصیت و تراپی رفته!