2777
2789
عنوان

بگید چکارکنم

104 بازدید | 13 پست

یه جورایی تو عمل انجام شده خودمو قرار دادم مادر شوهرم خونه نیست منه خر زنگ زدم به پدر شوهرم که شام بیا خونمون گفت خونه جاریم تو راهن دارن میان منم چیزی نگفتم یعنی تعارف نکردم خب اونام بیان راستش قهر نیستیم ولی خیلی ازشون خوشم نمیاد زیاد میونمون خوب نیست حالا اگه نرم پیششون یا تعارفشونم نکنم همش داستانو گلگی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی جاریت اینا دارن میان خونه پدرشوهرت

اره مادر شوهرمم خونه نیست بعدش اینا خیلی اهل داستانو گلگی هستن همش انتظار دارن منم در واقع حوصلم نمیشه برم پیششون وگرنه تعارف بزنم نود درصد هم نمیان

اره مادر شوهرمم خونه نیست بعدش اینا خیلی اهل داستانو گلگی هستن همش انتظار دارن منم در واقع حوصلم نمی ...

خب بنظرم نرو پیششون فقط زنگ بزن سر سری تعارف کن براشام اگر اومدن که هیچ جوجه بزار براشام اگر نیومدن. که بهتر  بگوعصری یه نوبت دکتر دارم ببخشید نمیتونم بیام سربزنم 

خب بنظرم نرو پیششون فقط زنگ بزن سر سری تعارف کن براشام اگر اومدن که هیچ جوجه بزار براشام اگر نیومدن. ...

ن فک نکنم بیان فقط دلشون میخواد گلگی کنم راستش منم الکیشم دوست ندارم تعارفشون کنم