2777
2789

سلام خانوما اولین غذایی که بعداز ازدواج توی خونه خودتون برای همسرتون درست کردید چی بوده؟!من سال ۱۴۰۰ ازدواج کردم اولین غذام استانبولی بود یا همون دمی گوجه....الان عکسشو میذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو ندارم ولی دقیق یادمه چه گندی زدم😂😂😂ماهی سرخ کردم.برنجم که افتضاح شفته شد.ماهی ها نگم برات.روشون سرخ و برشته داخلش خامِ خام.چنگال که زد خون ماهی ها ریخت روی برنج.یادمه گلوله گلوله اشک ریختم😂😂😂بغلم کرد گفت فدای سرت.تخم مرغ میخوریم

اوووووه مال ۱۹ سال پیش بود یادمه بادمجون سرخ کردم اونم خام بود 🤣 البته اینک ۱۵ سالمم بود بی تقصی ...

چقدر کوچولو بودی ان شاالله خوشبخت باشید اگه از چیزایی که تا حالا درست کردی عکس داری بفرست لذت ببریم

اوووووه مال ۱۹ سال پیش بود یادمه بادمجون سرخ کردم اونم خام بود 🤣 البته اینک ۱۵ سالمم بود بی تقصی ...

معمولا اوایل اکثرا تجربه کمی دارن ولی رفته رفته اوکی میشه همه چی . ان شاالله که همه زوجها حال دلشون خوب و تنشون سلامت باشه و ما هم در کنار بقیه😊❤

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

نوش جان.عالیه.ولی کاش همین اول زندگی بشقاب غذاهاتون جدا نکنید.پدر و مادرم هفتاد سالشونه و هنوز که هنوزه هر جای دنیا که باشن توی یه بشقاب غذا میخورن.منم هشت ساله که ازدواج کردم و بشقابمو ازش جدا نکردم.حتی وقتی میریم رستوران.دو پرس سفارش میدیم اما باهم میخوریم

عکسشو ندارم ولی دقیق یادمه چه گندی زدم😂😂😂ماهی سرخ کردم.برنجم که افتضاح شفته شد.ماهی ها نگم برات.ر ...

چقدر قشنگ خوبه که لحظه لحظه اش رو یادته،از چیزایی که تا حالا درست کردی عکس اگه داری بفرست

آفرین اگه از چیزایی که تا حالا درست کردی عکس داری بفرست لذت ببریم

نه عزیزم متاسفانه اصلا دست به گوشی نیستم و خیلی اهل عکاسی نیستم بیشتر تو ذهنم ثبت میکنم 😍

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر