2777
2789

روتین پوستی دارم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستم رو مدیون دمنوش گیاهی خوردن هستم و اینکه چای رو با عرق گیاهی مخلووط میکنم.

لاغری رو مدیون خوردن ناشتا نمک و ابلیو و دارچین و اب هستم

و بعد غذا عرق زنیان و ابجوش و یه جینگوله پودر میخک

مو رو مدیون دمکرده رزماری و میخک هستم که قبل بیرون اومدن از حمام میزنم سرم بمونه و نمیشورم 

سعی کن ریلکس کنی و حتی مدیتیشن، زیاد بخواب، زیاد آب بخور، من ژل چونه هم زدم خیلی خوب شد چون بهش نیا ...

مدیتیشن بزنم گوگل میاره؟

مست شده دیگه ول داده اورژانسیه دافی امداده

من روتین ندارماگ داشته باشم واسه پوستم خوبههه

بله خیلی خوبه 

برای زیبایی طبیعی 

من سالم خوری میکنم میزان خیلی مم شیرینجات میخورم 

ورزش و یوگا میکنم 

هر روز دندونام رو مسواک میزنم 

روتین پوستی دارم 

برای بدنم هم روتین دارم 

سحرخیزم(صبح بیدارشدن باعث کاهش پف و التهاب بدن میشه) 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آب زیاد میخورم و 8 ساعت خوابم تکمیله

و به موهام شامپو و ماسک موی بدون سولفات میزنم

ماسک پوستی ژلاتین اب شده و ماست و لیموترش

کرم صورت بجز مرطوب کننده هفته ایی دوبار زینک اکسید میزنم میخوابم

پوست بدن رو هر ماه دوبار پودر زرنیخدار میزارم و صابون انار 

قرص مکمل

قرص پروبیوتیک بانوان

قرص زردچوبه

قرص جوشان زینک پلاس 

مدیتیشن بزنم گوگل میاره؟

اره میاره

من ابتدایی ترین حالتشو انجام میدم صاف می‌شینم همه عضلات بدنم کشیده باشه چشمامو می‌بندم به چیزای خوب فک میکنم و نفس عمیق میکشم ،بعد هم عضلاتمو ریلکس و شل میکنم و دوباره چشمامو می‌بندم و نفس عمیق و فکرهای خوب....

شستشو پوست با فوم شستشو...

کرم فقط.مرطوب کننده.ضد افتاب .ابرسان..

ماسک.زغال بعد اصلاح....

لایه بردار در صورت داشتن لک...

خرید.لوازم آرایش طبیعی.یا جنس خوب....

خوردن مایعات زیاد....

.وماسک ها.و روغن های طبیعی به پوستم میزنم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بله خیلی خوبه برای زیبایی طبیعی من سالم خوری میکنم میزان خیلی مم شیرینجات میخورم ورزش و یوگا میکنم ه ...

برای روتین بدنت چه وسایلی داری؟

مست شده دیگه ول داده اورژانسیه دافی امداده

برای روتین بدنت چه وسایلی داری؟

اسکراب بدن ، لوسیون بدن ، و عطر بدن .