2777
2789
[QUOTE=56116011][/QUOTEايشالا به خوبي و خوشي استفاده كني عزيزم خوشبخت بشي، منم تو عقدم و مشكلات خر ...

خدا بزرگه عزیزم غصه نخور انشالله درست میشه 

منم خیلی زحمت کشیدم برا جهیزیه ام ولی خیلی هم سختگیری نکن تو خرید کم بخر زیادی شلوغ نکن 

منم همین کارو کردم الان از خوابم عکس ندارم بذارم آنقدر خلوته که مامانم میگه کلا خونت مثل مسجد شده 

ولی مهم نیس اصلا برام چون خودم دوسدارم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارکت گلم  خب قطعا سرامیک راحتتره ولی پارکت به روز تره وگرنه کفش سرامیک بود من روش پارکت کار ک ...

اره منم پارکت بیشتر دوست دارم.. بخاطر روشن شدن گفتم. درکل قشنگن و مبارکت باشه💖

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
وای اره واقعا منم عاشق اشپزخونت شدم چقد شیک وترتمیز .باریکلا.ولی بنظرم دکور سالنتو یکم تغییر بده.رنگ ...

تشکر عزیزم 

گلم پرده ام زیرش تور داره تو عکس معلوم نیس  ولی بگید مثلا چیکار کنم خوشحال میشم راهنمایی کنید 

خب ميتونستي لوله بخاري رو نذاري چون هوا نسبتا خوبه وسرد نيس ولي خونت خوشگل شده عزيزم

تشکر عزیزم 

آره الان دیگه کم کم بخاری رو جمع میکنم ولی اون موقع هنوز سرد بود 

خدا بزرگه عزیزم غصه نخور انشالله درست میشه  منم خیلی زحمت کشیدم برا جهیزیه ام ولی خیلی هم سختگ ...

مرسي فدات شم!!!! آخه منم ار وسايل برقي واجباتو خريدم.مثلا سرخ كن يا بخار پز واينجور چيزارو نخريدم.ولي هنوز تموم نشده بقيه خريدام.

الان تو سولاردم خريدي؟

رختخواب چند تا بايد باشه دقيقا؟ دو دست يا بيشتر!؟

مبارك باشه عروس خانم روزاي شادي داشته باشيد  فقط بخاري رو جمع كن لطفا 😃

چشمممممم

جمع میکنم عکس میذارم کلا این عکسا رو همینطوری بدون آماده کردن گرفتم یکم خوب و مرتب نیستن 

مرسي فدات شم!!!! آخه منم ار وسايل برقي واجباتو خريدم.مثلا سرخ كن يا بخار پز واينجور چيزارو نخري ...

من سولاردم نخریدم ماکرو خریدم ولی قابلیتهاش بیشتر برام مهم بود مثلا یخ زدایی و...

رختخوابم کاری به حرف بقیه نداشته باش من حساب کردم مثلا ممکنه حداکثر چندتا مهمون بیاد که بخان بمونن چندتا برا مهمون گرفتم چندتاهم دم دستی برا خودم 

تشکر عزیزم  گلم پرده ام زیرش تور داره تو عکس معلوم نیس  ولی بگید مثلا چیکار کنم خوشحال می ...

اون بخاری بنظرم وسط سالنه زیاد جلوه خوبی نداره بین مبلا.تابلوتم بزرگ تر بود و حالت مربعی و رنگاش تو مایه های یشمی.سیاسفید یا رنگایی که به دکور خونت بیاد بهتر بود.پردت قشنگ واضح نیس ولی تومایه های سایه روشن که توره زیزش یه پارچس دقیق اسمش نمیدونم چیه اونا خیلی نازن.اگه مجسمه دوسداری بنظرم بجای گلدون شاید من بودم اونجا چیزی نمیزاشتم ولی رومیز اصلی مجسمه کوچیکی میزاشتم یا اطراف پذیرایی که دیگ اون باید یکم دقیق تر دیده شه دکور درکل نازه خونت هم رنگش هم وسایلت.

اون بخاری بنظرم وسط سالنه زیاد جلوه خوبی نداره بین مبلا.تابلوتم بزرگ تر بود و حالت مربعی و رنگاش تو ...

تشکرررررر چشم بخاری رو جمع میکنم و عکس میذارم که برا چیدمان کمکم کنید 

در مورد تابلو صحبتی ندارم ولی در مورد گلدون و روی میز راستش خالی بودن مامانم روز عروسی که من آرایشگاه بودم اینارو خریده گذاشته که خونه خالی نباشه البته یواشکی من خخخخ

وگرنه کلا تزیینی نخریدم هنوز میگم که کلا خونم خیلی کار داره هنوز