2777
2789

اما اگه تو زندگی اون آدم مشکل روانی پنهانی داشته باشه یا عصبی و دست بزن دار باشه متاسفانه گاهی اون طوری که شما فکر میکردین نمیشه و نه به راحتی میتونین از دستش خلاص شین و طلاقتونو بگیرین نه تضمینی هست که تو زندگی با یه آدم روانی بتونین جون سالم به در ببرین و بلایی سرتون نیاره...این همه حوادث همسرکشی هر روز تو حوادث میبینیم پس خواهشا تا آدم مناسب و درست وحسابی نیومده خواستگاریتون ازدواج نکنین بخدا تنهایی خیلی خیلی بهتراز ازدواج با یه آدم اشتباهه

..منم الان گیر کردم فکر میکردم راحت میتونم طلاق بگیرم اما همسرم تهدیدم میکنه ازش میترسم واینکه تو زندگی فهمیدم اعتیاد به شیشه داره ..ازتون خواهش میکنم خیلی قبل از ازدواج دقت کنین خیلییی زیاددد

ببنین چندتا نمونه از این حوادث هارو اسکرین شات گرفتم میزارم بخونین...اون زنهایی که با این مردها ازدواج کردن هیچ وقت زمانی که سر سفره عقد داشتن بله میگفتن به این کثافتا فکرشم نمیکردن که دارن با قاتل آینده خودشون ازدواج میکنن..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط شوهر ک قاتل نمیشه تازه خواهرش مادرش پدرش و برادرش و تک تک اجزای خانوادش میتونن قاتل باشن و اون شخص غریبه رو ب علت حسادت بکشن.

و تا میتونید مواظب خودتون باشین تنهایی با هیچ غریبه ای نمونید تو هرمکانی

یا ازدواج میکنن و زناشون رو تو فقر محبت و عشق و پول  رابطع میزارن خودشون میرن پی خیانتشون.بدبخت زنه ن میتونه خیانت کنه ن شوهر داره ن زندگیش ب درد بخوره تبدیل میشه ب ی افسرده تنها🥲🥲

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
یا ازدواج میکنن و زناشون رو تو فقر محبت و عشق و پول رابطع میزارن خودشون میرن پی خیانتشون.بدبخت زنه ...

مثه من که الان واقعا افسرده شدم البته سعی میکنم قوی باشم و طاقت بیارم تا جداشم وزندگی تازه ای رو شروع کنم😔

بار چهارمه دارم شوهر میکنم سه تا همسر سابقم فوت کردن شانس ندارم

اهه این دیوونه کیه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین