من پارسال بچم بدنیااومد طبیعی اجباری بود فوبیای طبیهی داشتم داشتم از ترس میمردم ولی خوشبختانه دوهفته ...
خداروشكر پس شماراحت شدین ازاسترسش..دقیقاهمینكارو كردیم..دخترخالم الكی براش مشكل ستون فقرات نوشته ولی گویا روز قبل سز كمیسیون تشكیل میدن و طبق بخشنامه جدید مشكلات اینجوریو دیگه بیمارستان قبول نمیكنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودشونو گیراوردن این ظلم در حق مادره یه بیمارستان دیگه نامه بدن شانسه واسه من ولیعصر وفامیلی رشت میتونستم دکترم گفت بزارببینم کدوم این هفته سزارینش کمتره بعد سوال کرد فامیلی زد گرچه اونم شانس اوردم برابعضی رو قبول نکردن انشالله خداکمک کنه سزارین بشه کیسه اب پاره بشه سزارین میشه
اره برای همه خانومای باردار دعامیکنم سختی بار رو که تحمل میکنن این دیگه چه برنامه ای هست براشون پیاده کردن خودت زایمان داری؟انشالله خداراحی برات باز کنه خدابزرگه یکی از فامیلامون براشو قبول نکردن انقدر رفت گریه کرد پیش رییس تادلش سوخت قبول کردن
من خودمو باخته بودم اقام بااینکه همش میگفت طبیعی باشه انقدگفتم دنبال دکتر گشت حرفم نمیزدداشتم دق میکردم اعصاب نداشتم دکترشو وعوض کن یه دکتر برو که تعدادزایمانهاش زیادنباشه