2777
2789
عنوان

فوبیا زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 47 پست

خوب لااقل بره جایی که زایمان بدون درد انجام میدن. چند تا خانم تو کلینیکی که من میرم تعریف میکردن و خیلی راضی بودن.یکیشون میگفت اونم خیلی میترسیده.توی تهران خیلی از بیمارستانهای خصوصی زایمان اول رو بدون درد و طبیعی انجام میدن چون باید برای وزارت بهداشت امار رد کنن.

دنیای من پسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکار من توی بهمن ماه توی بیمارستان مردم سزارین شد.خودشم خواسته بود

تهران راحت انجام میدن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
ربطی نداره اینجام‌همینه خصوصی انجام نمیدن

اخه یسری چیزارو نمیشه گفت😥 یه بیمارستان سپاه انجام میداد اونم نه اختیاری با گواهی ولی بدون كمیسیون كه اونم بدلایل خاص ممنوع شد

خوب لااقل بره جایی که زایمان بدون درد انجام میدن. چند تا خانم تو کلینیکی که من میرم تعریف میکردن و خ ...

اره منم شنیدم.. مرسی . اما اینقد اضطرابش بالاس كه همه خانواده ماوهمسرش برا نینیش و طولانی شدن زایمانش نگرانیم

خیلی مسخرست ک برازایمان بقیه تصمیم میگیرن خیلی بلدن‌کلی بیماری هست ک مردم احتیاج ب عمل دارنو نمیتونن عمل کنن اونارو اجباری کنن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خیلی مسخرست ک برازایمان بقیه تصمیم میگیرن خیلی بلدن‌کلی بیماری هست ک مردم احتیاج ب عمل دارنو نمیتونن ...

دقیقا.. منكه اینقد این استرسای خانواده رو اثرگذاشته شرط ازدواجم نداشتن بچه بود😢 ببین خانومای باردار چی میكشن

الهی.. خوب باعث طولانی شدن پروسه زایمان نشد؟

نه خیلیم خوشحال و شاد گذروندم سعی میکردم بهشفکر نکنم

بیمارستان خصوصیم بودم ولی مشهد به هیچ‌وجه اختیاری سز نمیکنن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دقیقا.. منكه اینقد این استرسای خانواده رو اثرگذاشته شرط ازدواجم نداشتن بچه بود😢 ببین خانومای باردار ...

من خودم چهل روز پیش زایمان کردم بااسترس وحشتناک جالبع دختر خود اون وزیر بهداشته ک‌این تز مسخره رو داده سزارین احتیاری شده

من پارسال بچم بدنیااومد طبیعی اجباری بود فوبیای طبیهی داشتم داشتم از ترس میمردم ولی خوشبختانه دوهفته اخر دیدم دکترم تلاشی نمیکنه برای من از بس مریض داشت اقام یه دکتر پیداکرد خداروشکر اون اضطرابمو دیدنامه به یه دکتر توساختمان خودش زد دکترداخلی براش نوشت کمر درد شدید دارم قبول کن ومهربزنه وتاییدکنه که اون البته میدونست بخاطرترسم یکم صحبت کرد برام درمورد خوریای زایمان طبیعی بعد بخاطر اعتباراون دکتر مهر وزد ومن خوشحال ....یه دکتر اشناپیداکن یاپول بده یه گزارش الکی بنویسه نیاز به عکس نیس

ایجانمم قدمش مبارك باشههه❤❤ با بی حسی؟؟؟

مرسی عزیزم من سزارین شدم بیهوشی