2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

هووووووووو 

ز دست دیده و دل هر دو فریاد

که هرچه دیدهوبیند دل کند یاد

زندوووووونه، زززززندگی  زندووووونه ..... بیچاره فرهاد، بیچاره شیرین، بیچاره من با. این حال ......

.....................................

بخش دوم ارتباطی به تاپیک نداره، جهت صرفه جویی و مصرف بهینه تعداد تاپیک ها......

نعمت هایی رو که داریم رو در نطر بگیرین.

بیمارستان ها سری بزنین بیشتر میفهمین ما کجای سختی رو کشیدیم.

مردم غزه و سوریه و .... رو ببینین .

در عراق خیلی اا گیر داعش افتادن

برخی در جامعه عزیز از دست دادن

برخی بچه دار نمیشن

بر خی شغل ندارن و ...

بر خی مشکل عاشقی دارن و ...

دنیا جای سختی هاست. آرامش در کنار اسایش برای بهشت هست و بس. قدر امنیت و راحتی رو بدونید. گاهی سقف ارزوها رو در این دنیای کوتاه و فانی بلند در نظر میگیریم. در کنار نمازهای یومیه نماز شکر بخونید.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

حرفات قشنگ بودولی منسجم نبود

در نهایت من منظورتو متوجه شدم متشکرم التماس دعا 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

حرفات قشنگ بودولی منسجم نبود در نهایت من منظورتو متوجه شدم متشکرم التماس دعا

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💪💪💪