الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو مهمونی باشین همونجا میخوابه؟دختر من جایی بخوابه یا تو ماشین بخوابه بخوام جابجاش کنم بیدار میشه و ...
ن توی مهمونی نمیخابونمشون چون بدخواب میشن. دیگه اطرافیان ما میدونن ک ما زود میخابیم، واسه همین تا دیر وقت بیرون نمی مونیم و برمیگردیم خونه.مگه اینکه مراسم خاصی باشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من فقط دخترم اذیت میکنه برا خوابیدن از همون کوچیکی این طور بود تا الان که ۱۲ سالشه برا مدرسه رفتن دا ...
براش کتاب بخر قبل خواب چند صفحه بخونه ک خوابش ببره
دختر من حدود ۱۰سالشه. اکثرا قبل خواب ی قصه خودش میخونه و بعد میخابه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من بچه هام همیشه زود میخابن. ولی کوچولو و ریزه میزه ان چون خودمون قد بلند نیستیم
آره منم گاهی نگران رشدش میشم اما دیگه چیکار کنم ،دختر من اگه عصرا نخوابه شب زود میخوابه ولی عصرم اگه ...
اره بچه منم همینه بعضی وقتا میخوابه عصرا یک ساعت. ولی امروز نخوابید بازم دیر خوابید. نمیدونم چه انرژی دارن بچه ها خسته نمیشن. انقد دلم میخواد یک بار هم شده بدون بیدار شدن ۱۲ ساعت بخوابم.