2777
2789
تو مهمونی باشین همونجا میخوابه؟دختر من جایی بخوابه یا تو ماشین بخوابه بخوام جابجاش کنم بیدار میشه و ...

حالا پسر من ساعت ۸ شب خوابید ده بیدار شد گفتم تا صبح بیداره ولی ۱۲ خوابید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببین بچه های منم دیر میخابیدن. ولی از ی جایی ب بعد غروب ک میشد شام درست میکردم،۸شام میخوردیم و ۸و نی ...

منم همینکار رو میکنم ولی انقد جیغ میزنه میزنه خودشو مجبور میشم روشن کنم چراغو. درمونده شدم از دستش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مهمونی باشین همونجا میخوابه؟دختر من جایی بخوابه یا تو ماشین بخوابه بخوام جابجاش کنم بیدار میشه و ...

ن توی مهمونی نمیخابونمشون چون بدخواب میشن. دیگه اطرافیان ما میدونن ک ما زود میخابیم، واسه همین تا دیر وقت بیرون نمی مونیم و برمیگردیم خونه.‌مگه اینکه مراسم خاصی باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
میگن هورمون رشد از ساعت نه شب ترشح میشه والا بچه من و شما که تو همین ساعتا بیدارن نمی‌دونم در آینده ...

آره منم گاهی نگران رشدش میشم اما دیگه چیکار کنم ،دختر من اگه عصرا نخوابه شب زود میخوابه ولی عصرم اگه نخوابه عصبی میشه 

من فقط دخترم اذیت میکنه برا خوابیدن از همون کوچیکی این طور بود تا الان که ۱۲ سالشه برا مدرسه رفتن دا ...

براش کتاب بخر قبل خواب چند صفحه بخونه ک خوابش ببره‌

دختر من حدود ۱۰سالشه. اکثرا قبل خواب ی قصه خودش میخونه و بعد میخابه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
میگن هورمون رشد از ساعت نه شب ترشح میشه والا بچه من و شما که تو همین ساعتا بیدارن نمی‌دونم در آینده ...

آدم ژنتیکش قدبلند باشه، دیر هم بخابه بازم قدش بلند میشه.

من بچه هام همیشه زود میخابن. ولی کوچولو و ریزه میزه ان چون خودمون قد بلند نیستیم

آره منم گاهی نگران رشدش میشم اما دیگه چیکار کنم ،دختر من اگه عصرا نخوابه شب زود میخوابه ولی عصرم اگه ...

اره بچه منم همینه بعضی وقتا می‌خوابه عصرا یک ساعت. ولی امروز نخوابید بازم دیر خوابید. نمی‌دونم چه انرژی دارن بچه ها خسته نمیشن. انقد دلم میخواد یک بار هم شده بدون بیدار شدن ۱۲ ساعت بخوابم. 

براش کتاب بخر قبل خواب چند صفحه بخونه ک خوابش ببره‌دختر من حدود ۱۰سالشه. اکثرا قبل خواب ی قصه خودش م ...

کردم این کار فایده نداره یعنی به زور میخواد تا ۱۲ بیدار باشه مثلا صبح زود بیدارش میکنم میگم شب زود میخوابه ولی بی فایده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

شبا دیگه زورکی ۱۱ یا ۱۲ میخوابونم

صبح قبل 9 بیداره

عصر هم دوسه ساعتی میخوابه

ولی من کم خوابم دیشب 3 گذشته بود خوابیدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡