خیلی سخته واقعا. هر روز ک صبح زود بیدارم میکنن،با خودم میگم امشب دیر مخابونمشون ک صبح هم دیر از خواب بیدار شن😅 ولی سر شب همشون چرتشون میگیره
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
چرا انقدر دیر میخوابین؟البته منم از ساعت دو در تلاش بودم دخترمو بخوابونم تا دیگه سه هوابید
از نوزادی شب زنده دار بود روزا هم میخوابید. هر کاری کردم نتونستم تغییرش بدم. هی گفتم بزرگ تر بشه درست میشه ولی نشد. الان از ساعت یک ظهر ک بیدار شده اصلا نخوابیده ولی الآنم نمیخوابه دیگه خودم بریدم از دستش .
از نوزادی شب زنده دار بود روزا هم میخوابید. هر کاری کردم نتونستم تغییرش بدم. هی گفتم بزرگ تر بشه در ...
ببین بچه های منم دیر میخابیدن. ولی از ی جایی ب بعد غروب ک میشد شام درست میکردم،۸شام میخوردیم و ۸و نیم ۹ شب کل خونه رو خاموشی میزدیم وو من و همسرم هم میرفتیم تو فاز خواب. اوایل یکم اذیت شدیم چون بچه نمیخابید ولی کم کم درست شد و الان چند ساله ک ساعت از ۹ رد میشه، بی حال و خواب آلود میشن.حتی اگه مهمونی یا بیرون باشیم
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ببین بچه های منم دیر میخابیدن. ولی از ی جایی ب بعد غروب ک میشد شام درست میکردم،۸شام میخوردیم و ۸و نی ...
من فقط دخترم اذیت میکنه برا خوابیدن از همون کوچیکی این طور بود تا الان که ۱۲ سالشه برا مدرسه رفتن داغونم میکنه یعنی زودتر ۱۲ نمیخوابه الان هم که تابستون دو و سه میخوابه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دختر من اکثرا 1و نیم 2 میخوابه ظهرم 12 بیدار میشه 5,6ساعت بعدشم یک و نیم ساعت یا دو ساعت میخوابه
میگن هورمون رشد از ساعت نه شب ترشح میشه والا بچه من و شما که تو همین ساعتا بیدارن نمیدونم در آینده چی میشه. من که حریف بچه خودم نمیشم الآنم هر کاری میکنم نمیخوابه بخدا شونم انقد درد میکنه همش سرپام واریس گرفتم.