2777
2789

هر کی میترسه نیاد بچه ها

بقیه تون تجربه چیزی دارید بگید ☠️☠️

من خودم یکبار بچگی دیدم...پنج سالم بود یکبار از خواب ک پاشدم یه دختر با موهای مشکی تو صورتش ک هیکلی هم بود دیدم جلوی راهرو ایستاده

یکبارم از خواب بیدار شدم و یه دختر بچه دیدم ک جلوم نشسته چهار زانو اما کامل صورتش مشخص نبود منم ترسیدم نگاهش کنم برا همین سریع فقط چشمامو بستم

البته بگم نمدونم جنه یا نه بعضی تصویرا وقتی ادم از خواب پامیشه مغز در حالت نیمه هوشیاره و نمیشه گفت کامل واقعی باشن شما بگید تابحال دیدید یا نه ؟ 

عاشقم❤️

بچه که بودم پدرم خواب دیده یه جن بجای من تو گهواره م گرفته خوابیده و تو خوابش یه مرد بزرگ و خداشناسی میاد و جن رو فراری می ده و من رو به گهواره م بز می گردونه

واسه همین هیچ وقت اینچیزا سمت من نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر چیزی باور داشته باشی یا بهش فکر کنی . همون میاد تو زندگیت

من جن به اون صورت ندیدم ولی خب یه باز سایه دیدم تو خونمون یا همینا ک نوشتم جلو چشمم تصویر دیدم ک شاید فقط ساخته مغزم بوده ولی خب بنظر خودم جن هست وجود داره

عاشقم❤️

به نظرم اونها هم محل زندگی خودشون رو دارند و پیش انسانها زندگی نمیکنن جاهای خلوت و دور از ما انسانها زندگیشونو میکنن چه خوب میشه که کاری به کارشون نداشته باشیم😄اونا هم مخلوقات خدا هستن دیگه😊

من مامانم تعریف می کنه که وقتی بچه بوده میرفته خونه عمش شب ها موقع خواب میدیده فقط هم سایشون و می‌گفت حرکت میکردن حرف میزدم مهمون داشتم می‌گفت پا هم نداشتن فقط هم بچه ها می‌دیدن از هرکی بپرسی الان تایید میکنه