2777
2789

۱۲ سالش تموم شده .

۳۴کیلوهه ۱۳۸ قدشه

خیلی کم اشتهاس خیلی ریزه میزس 

دلم میخواد ببرمش دکتر 

فعلا شرایط مالیمون خوب نی 

اگه مثلا عید یا تابستان ببرمش دکتر دیر نیست

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ به من گفتن تا ۱۵

خودت شوهرت و عمو داییش  پدر بزرگ ها قدشون چقدره؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ژنتیکش چطوره

ژن قدکوتاهی داریم 

استخوان بندیش ضعیفو لاغره 

قدش کوتاهه 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

یه متخصص غدد اطفال ببر. یکسری مکمل میده و بررسی میکنه

الان وقتشه که ببری 

توی یه بیمارستان دولتی بگرد پیدا کن که هزینه اش زیاد نشه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

پسر منم همسن پسر شماست 

امسال میره هفتم 

دکتر گفت علائم بلوغ که پیدا بشه یه جهشی میکنه 

قرص ال آرژنین ۵۰۰ گفت یک شب در میان ) براش بگیر بخوره حدود ۱۲۰ تومنه ...

به یه شربت مولتی ویتامین...یا قرص مولتی ویتامین ...حتی اگه شده ایرانی

خودت شوهرت و عمو داییش پدر بزرگ ها قدشون چقدره؟

ما ژن قدکوتاهی داریم 

دقیق نمیدونم ولی فگرکنم زیر۱۷۰ باشیم 

من خودم ۱۵۵ 

خواهرمو داداشام همین طور 

شوهرم ۱۶۴