2777
2789
عنوان

بچا چرا اینجوری شد امشبب😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 111 پست
یه بیستا نمونه سوال بود مربیه داد بهم همونا بودیکی از بچه ها یه شهر دیگه تو استان خودمون بود اونام س ...

اگه ایتاروبیکاتلگرام داری،ایدی م رو بهت بدم برام بفرستی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای پلیش+۱۰رفتی چه مدارکی بردی باخودت

والا یادم نی یه دوماه پیش رفتم 

ولی یه کد سخاست باید از آموزشگاه بگیری شناسنامه و کپی کارت ملی

نمیدونم دختری یا پسر اگه دختری اصلا آرایش نکن چون همینطوریش بد عکس میگیرند لبارو سیاه میکنند رژ و کرم بزنی سیاهترت میکنه

والا یادم نی یه دوماه پیش رفتم ولی یه کد سخاست باید از آموزشگاه بگیری شناسنامه و کپی کارت ملینمیدونم ...

دخترم

اخه پسر پروفایلش این عکس رو میزاره؟🫤😂😂😂😂🤣

اگه ایتاروبیکاتلگرام داری،ایدی م رو بهت بدم برام بفرستی

اوکیه آیدیتو تو روبیکا برام خصوصی بفرست برات میفرستم 

راجب مدارکم باز از آموزشگاه بپرس فقط اینکه قبل اینکه بری پیش پزشک باید بری پلیس به علاوه ده 

والا یادم نی یه دوماه پیش رفتم ولی یه کد سخاست باید از آموزشگاه بگیری شناسنامه و کپی کارت ملینمیدونم ...

همینجوری از خواب بیدارمیشم یه اب میزنم میرم اونجا🤣

اوکیه آیدیتو تو روبیکا برام خصوصی بفرست برات میفرستم راجب مدارکم باز از آموزشگاه بپرس فقط اینکه قبل ...

اره گفت اول باید بری پلیس

همینجوری از خواب بیدارمیشم یه اب میزنم میرم اونجا🤣

اره من انقدر اونکه بهم گفت ارایش نکنو دعا میکنم که 😂مقنعه هم سرت کن ندارند اونا یکی دوستام عکس پاسپورتش که با روسری بودپ براش گذاشتن بنده هدا تا ده سال دیگم نمیتونه عوض کنه 😂😂

اره من انقدر اونکه بهم گفت ارایش نکنو دعا میکنم که 😂مقنعه هم سرت کن ندارند اونا یکی دوستام عکس پاسپ ...

مگه اونجاعکس،میگیرن؟؟