2777
2789

امشب دوباره حالم بد شد استرس کلل وجودمو گرفت الکی بدون دلیل بعد یهو به فکرم رسید علائم افسردگی چیه برم نگاه کنم نکنه افسردگی باشه فهمیدم آره علائمشو دارم💔

من اصلا توان درمان افسردگی رو ندارم 😔😔😔

اصلا حوصله ندارم توانشو ندارممم 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من که هر اختلالی رو میخونم علائمشو دارم🤣🤣 بیخیال

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من که هر اختلالی رو میخونم علائمشو دارم🤣🤣 بیخیال

آخه من واقعا احساس میکنم افسردم همش دلم گریه میخواد تنهایی میخواد بغض دارم همیشه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه من واقعا احساس میکنم افسردم همش دلم گریه میخواد تنهایی میخواد بغض دارم همیشه

درکت میکنم عزیزم منم یه دوره تجربش کردم

کتابها و پادکست هایی که درباره این موضوعا هست دنبال

کنی خیلی خوبن. بیشتر تو کانالای تلگرام پیدا میشن

هرشب برای خودت شکرگزاری بنویس

حتی بابت چیزای کوچیک

خودتو سرگرم کن به هر طریقی که شده

من یه وقتایی میرفتم تو حموم کفشامو میشستم!

که فقط مشغول یه کاری باشم

چون میدونی آدم بیکار تو فکر و خیال فرو میره

از آهنگای شاد و رقص و بازارگردی هم غافل نشو

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

علائمت باید بیشتر از دوهفته باشهعلائمت چیه

ی ماهه 

استرس دائمی بدون دلیل 

دلشوره 

تمایل به خودکشب

نیاز به محبت

تحمل هیچی دیگه ندارم 

توان هیچی ندارم

بغص میکنم میخوام گریه کنم 

دلم آرامش میخواد با تمام وجود

کم خواب شدم 

کم اشتها شدم

تمرکزم کم شده 

مدامممممم به حرف مردم و بقیه فکر میکنم همش حرص میخورم همش فکر میکنم به حرف مردم همش با خودم طول روز رو مرور میکنمم 

درکت میکنم عزیزم منم یه دوره تجربش کردمکتابها و پادکست هایی که درباره این موضوعا هست دنبالکنی خیلی خ ...

همش دوست دارم آهنگ غمگین گوش بدم دست خودم نیست 

با درس خوندن خودمو مشغول میکنم

[QUOTE=394151058]ی ماهه استرس دائمی بدون دلیل دلشوره تمایل به خودکشب نیاز به محبت تحمل هیچی دی .. ...

بله با دخترعمم زیاد میخندیم 

ادم افسرده اصن خنده توو زندگیش معنی نداره نمیخندهتا دوهفته تو خودشه دنیارو تاریک یمیینه و فقط ناله م ...

نههه من اینطوری نیستم اتفاقا به خاطر همین هم فکر افسردگی رو نکرده بودم تا الان