2777
2789

حال دلتون خوبه؟

من خودم به شخصه نه ❗

دروغ چرا واقعا حال دلم خوب نیست چه قدر فشار کاری و زندگی و محیط کاری و آینده روم هست کم کم دارم از پا در میام چه قدر مستقل بودن سخته🙃

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نه حال دلم خوب نیست هر چی کار کردم و دوییدم به جایی نرسبدم از مهر ماه میخوام سر کار نرم نمیدونم آینده چی میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها چرا انقدر منفی هستید آخه مشکلات همیشه هست ولی شما میتونی همین الان چشماتو ببندی و بگی همه چیز حل میشه چند دقیقه خودتو تو خوشبختی و حال خوب تصور کنی اصلااصلا مدیتیشن کنی انرژی مثبت ب خودت بفرستی از کائنات بخوای تا بهترین رو برات فراهم کنن گائنات انلاین هستن منتظرن ببینن شما چی میگی زمانی ک میگی حالم خوب نیست کائنات طبق خواسته شما عمل میکنن اما وقتیی میگه حالم خوب دست ب دست هم میدن تا شرایطی رو برای شما فراهم کنن ک حالتون خوب باشه

بخدا خیلیا هستن مشکل دارن ولی تسلط دارن بهش و از لحظه حال لذت میبرن